Video annotation

Nu er det slut med kedelige præsentationer og pegepinde! Med Annotation Pro fra Williams AV kan du gøre din live præsentation meget mere levende, engagerende og sjov. Og meget mere vigtigt – du kan få dit budskab formidlet klart, tydeligt og visuelt! Tegn og annotér direkte på skærmen under din præsentation, så enhver deltager kan følge din pointe og forstå dit budskab. 


Til gavn i mange situationer 

Annotation kan bruges i en lang række situationer og i mange forskellige brancher, hvor der er alfa omega, at du kan fremhæve enkelte detaljer, tal eller hændelser i en video, på et billede eller i dit excel ark. 

Sportscoaching: Det er nok i denne branche, at annotation er allermest kendt. Via annotation kan træneren klart og visuelt formidle sin spillestrategi videre til spillerne og vise helt præcis, hvad han ønsker af spillerne. Træneren kan endvidere fremhæve fejl eller gode tacklinger direkte på skærmen. 

Retssale: I retssal er et annotationsredskab helt uundværlig. Via annotation kan advokaterne eller eksperterne fremhæve hændelser, beviser og meget mere direkte på skærmen og fremlægge deres sag på bedste vis. 

Undervisning: I undervisningen kender vi allerede den gamle pegepind og den nyere lasermarkør – med annotation pro kan vi godt pakke begge disse væk! Med et annotationsredskab i undervisningen har læreren mulighed for at fremhæve og formidle sit budskab i en video, i en tekst eller graf. Elever, der lærer bedst visuelt, har især glæde af at kunne se, hvad læreren prøver at fortælle. 

Konferencer og præsentationer: Til konferencer eller præsentationer kan du fange dine lytteres opmærksomhed ved at gøre præsentationen mere levende og on-point. Du kan tegne, understrege, markere på livet løs i din videopræsentation eller præsentation af virksomhedens regnskab med Annotation Pro. 

Hvad kan Annotation Pro helt præcist? 

Annotation Pro skal bruges sammen med en touchscreen monitor, og giver dig mulighed for at tegne og markere direkte ovenpå en videotransmission, billede eller hvad der end vises på skærmen. Du har endvidere muligheden for til hver en tid at gemme et skærmbillede inkl. din annotation til senere brug, udskrivning eller deling. Hele videoen inkl. din annotation kan ligeledes optages og gemmes. Enheden har en HDMI- og flere USB-tilslutninger. Du kan derfor gemme på USB-stick, tilslutte touchskærme, smartphone, tastatur og mus. Du kan endvidere tilslutte et USB-videokamera og dermed annotere direkte på en live optagelse. Skærmvisningen giver mulighed for at opdele visningen i to, så du i den ene side kan afspille en video, og noget helt andet i den anden side – og du kan tegne og markere på hele skærmen. Alt i alt et yderst ressourcefyldt og kompetent værktøj til enhver live præsentation. 

Hvad er forskellen på de to? 

I kategorien kan du finde Annotation Pro og Annotation Pro Plus. I bund og grund har enhederne de samme funktioner, men Plus-versionen er endvidere HDCP-kompatibel. Kort og godt!

Har du fortsat spørgsmål? Så tag fat i os – vi hjælper med kompetent råd og vejledning!