Tilbehør

Williams AVs forskellige trådløse lydsystemer kan udvides eller opgraderes med forskelligt tilbehør, så lydsystemet passer til netop brugernes behov. Se de forskellige muligheder for headsets, høretelefoner, mikrofoner, opbevaring m.m. Noget af tilbehøret er produktspecifikt imens andet kan bruges universelt. Mangler dit udstyr reservedele? Så finder du også de passende dele her.  


Find tilbehør til dit system

Har du fundet passende Williams AV-udstyr til dit behov? Det glæder os! Her på siden præsenterer vi dig for det samlede udvalg af tilbehør til Williams AV-udstyr. Noget af tilbehøret er produktspecifikt – dvs. det kun passer til et bestemt system – imens andet tilbehør er universel.

Synes du, at produktoversigten er lidt for uoverskuelig? Så gør dig selv den tjeneste at klikke her, og benyt muligheden for at sortere efter varekategorier. Klik på drop down pilen for varekategorier og find hurtigere frem til det, du søger! Er du på jagt efter høretelefoner? Mikrofoner? Eller opbevaringskufferter? Gå på jagt i de forskellige kategorier og find det helt rigtige tilbehør for dig!

Williams AV’s systemer kan opbygges og udvides på flere forskellige måder, så de kan tilpasses dit specifikke behov. Her får du friheden til at sammensætte dit personlige system.
Lad os dykke lidt ned i mulighederne:

Opladningsmuligheder: Hvor mange enheder er der i dit personlige system? Find den passende opladningsmulighed til netop det antal enheder, der skal indgå i dit system.

Høretelefoner: Her kan behovene være meget forskellige. Skal der være mulighed for både at lytte og tale? Så skal du naturligvis bruge et headset med mikrofon. Skal der kun være mulighed for at lytte? Så find de forskellige høretelefoner samt in-ear-øretelefoner. Her kan du igen vælge mellem dual eller single høretelefoner. Er der meget støj i omgivelserne? Så find heavy duty høretelefoner i kategorien!

Mikrofoner: I denne kategori finder forskellige typer mikrofoner. Her har du igen friheden til at vælge hvilken type mikrofon, du arbejder bedst med. Skal mikrofonen være håndholdt? Skal den sidde på en hovedbøjle eller clipses på tøjet? Se de forskellige muligheder og find den type mikrofon, der passer bedst til ønskede funktion.

Opbevaringskufferter: Gør det nemt for dig selv at opbevare og fragte dit personlige udstyr med opbevaringskuffert. Alt efter antal enheder findes der forskellige muligheder for skumindlæg. Ønsker du blot en tom kuffert? Så er dette naturligvis også en mulighed!

Har du besluttet dig for et Digi-Wave eller 863 MHz-system? Så glem ikke at kigge på de produktspecifikke kategorier. Her finder du tilbehør passende til kun de systemer. Se Digi-Wave tilbehør | Se 863 MHz-tilbehør