Tolkeanlæg

Williams AV byder på produkter, der er dedikeret til sprogtolkning og simultantolkning. Her i kategorien vil du kunne finde forskellige løsninger, der løfter enhver tolkeopgave. Transmittér din tolkning til få eller mange lyttere og helt op til 14 sprog på forskellige kanaler. Lytterne kan få leveret lyden på forskellige måder via dedikerede modtagere. Vi byder på professionelt tolkeudstyr til både små og store arrangementer. 


Tolkning med Digi-Wave 

Digi-Wave DLT-transceiver byder på et professionelt program dedikeret til sprogtolkning. Du kan justere indstillingerne og opsætningen af programmet til at passe til netop din tolkeopgave. Grundlæggende byder transceiveren dig mulighed for at lytte til originalsproget på kanal 0, og transmittere din tolkning på kanalerne 1-14. Dvs. der kan være op til 14 tolke og transceivere i spil. Tolker du på flere sprog, kan du nemt og hurtigt skifte imellem to kanaler. Forstår du ikke originalsproget? Systemet byder på muligheden for Relay (tolket gengivelse) – dvs. du kan lytte til en anden tolks tolkning af originalsproget, og samtidigt tolke videre på dit sprog på en anden kanal.

Deltagerne kan lytte til deres sprog via dedikerede DLR 400-modtagere. Lytterne kan få lyden bragt ind i ørerne via forskellige typer høretelefoner samt halsslynge for høreapparats-/CI-brugere.  

Enhederne er naturligvis trådløse og 100% bærbare. Med en rækkevidde på op til 274 meter er der fri bevægelighed og ingen indskrænkelser. Enhederne kan bæres rundt om halsen med en halsrem

Læs meget mere om tolkefunktionen for Digi-Wave i brugervejledningen – du kan finde den på Digi-Wave-produktsider under “dokumenter”.    

Samlede pakker 

Vi har sammensat forskellige pakkeløsninger for dig med Digi-Wave tolke-enheder. I pakkerne er der taget hensyn til antal deltagere samt alt det nødvendige udstyr i form af headset/høretelefoner, opladning af flere enheder samt opbevaring og transport af udstyret. Finder du ikke en passende pakke? Kontakt os og vi hjælper dig med at finde frem til den rette løsning til netop dit behov! 

 

Simultantolkning med Interpreter Control Console

Interpreter Control Console er en betjeningsenhed til simultantolkning af et eller flere sprog. Som et stand-alone system byder den på mulighed for to tolke samtidigt at betjene enheden. Tolkene kan håndtere hovedfeedet, relætolkning, mikrofonindgange samt transmission til en af to kanaler. 

Systemet er særdeles egnet til tolkeopgaver med op til 14 sprog, hvor der anvendes hovedfeed samt et enkelt relæsprog. Betjeningsenheden kan bruges sammen med Williams AVs forskellige trådløse kommunikationsenheder enten FM-, infrarøde og Digi-Wave™-transmittere til mobile eller faste installationer. 

Masser af tilpasningsmuligheder

Med det varierede udbud af tilbehør til systemerne, kan du finde netop den løsning, der passer bedst til dig. Du finder et udvalg af forskellige høretelefoner, opladningsmuligheder, opbevaring og transport af større systemer m.m.