Interpreter Control Console

Se vores professionelle tolkesystem dedikeret til simultantolkning. Interpreter Control Console byder på flere muligheder og kan bruges som et stand-alone system eller kombineret med flere tolkeenheder, hvorved tolkning på 14 sprog kan opnås. Vælg selv det passende tilbehør til dit behov!  


Professionelt tolkesystem

Interpreter Control Console er en betjeningsenhed til simultantolkning af et eller flere sprog. Som et stand-alone system giver den mulighed for to tolke samtidigt at betjene enheden. Tolkene kan administrere hovedfeedet, relætolkning, mikrofonindgange samt transmission til en af to sproggrupper.

Systemet er særdeles egnet til konferencer med op til 14 sprog, hvor der anvendes hovedfeed samt et enkelt relæsprog. Kan bruges sammen med Williams AVs FM-, infrarøde og Digi-Wave™-transmittere til mobile eller faste installationer.

Tag et kig i kategorien Transmittere og modtagere for at se de bærbare enheder, så du kan sammensætte et tolkesystem passende til din tolkeopgave!

Headset til simultantolkning

I kategorien finder du yderligere egnede headset, du kan bruge sammen med Interpreter Control Console. Med et godt headset får du både lyden fra kildesproget bragt ind i ørerne samtidigt med, at mikrofonen sender din tolkning ud til lytterne. Du har muligheden for helt at lukke omgivende støj ude med et dual over-ear headset, så du kan koncentrere dig om tolkningen. Har du brug for fortsat at følge begivenhedernes gang omkring dig? Så er et single-ear headset det rette valg for dig. Med et single-ear headset får du kun lyden bragt ind i det ene øre.

Finder du ikke et passende headset her i kategorien? Så tag et kig i tilbehørskategorien for alt Williams AV kommunikationsudstyr. Her finder du høretelefoner, headsets samt mikrofoner.