Totalløsninger

Her finder du vores totalløsninger for professionelle, trådløse tolkesystemer. De forskellige pakker tager udgangspunkt i antal tolke samt lyttere og byder på alt det tilbehør, der er nødvendigt, for et professionelt tolkesystem. Find en passende totalløsning til dit behov !


Professionelle tolkeanlæg

Her i kategorien har vi samlet forskellige pakkeløsninger for dig. Pakkerne består af Digi-Wave-enheder til professionel simultantolkning samt alt det nødvendige tilbehør. Pakkerne tager udgangspunkt i forskellige antal enheder, hvor transceiverne (DLT) bruges af tolkene og modtagerne (DLR) benyttes af lytterne. Udover de bærbare enheder, består pakkerne af tilbehør, der letter brugen af systemet. Tilbehøret består bl.a. af opladningsstationer til flere enheder, opbevarings- og transportkufferter, silikone covers, høretelefoner og headsets. Pakkerne er dermed komplette og klar til brug!

Enhederne er helt fri for kabler og bærbare med en rækkevidde på op til 274 meter. Der kan indgå lige så mange enheder i din opsætning, som du ønsker. Enhederne kan yderligere kombineres med Interpretor Control Console.

Lidt info om enhederne

Med transceiveren (DLT) kan du yde professionel simultantolkning, hvor du samtidigt lytter til kildesproget eller tolket gengivelse på et andet sprog og selv tolker på dit ekspertsprog. Transceiveren byder på 14 kanaler, hvorfor der kan indgå 14 tolke i én Digi-Wave-opsætning, der tolker på hver deres kanal. Er du to-sproget tolk? Så giver transceiveren dig mulighed for meget nemt at skifte mellem to kanaler, hvor du broadcaster din tolkning. Pakkerne byder på headsets, der er beregnet til tolkene.

Med modtagerne (DLR) kan deltagerne nemt og enkelt lytte til oversættelsen. De skal blot indstilles til dén kanal, der sender tolkningen på deres sprog. Enhederne er 100% bærbare, så lytterne frit kan bevæge sig rundt. Lytterne hører tolkningen vi de høretelefoner, der følger med i pakken.