Transmittere og modtagere

Her i kategorien bliver du præsenteret for forskellige transmittere og modtagere beregnet til professionelt, trådløst simultantolkning. De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvor mange tolke og lyttere systemet skal kunne servicere.


Trådløse enheder til simultantolkning

Her i kategorien finder du forskellige trådløse enheder, der kan kombineres til et yderst professionelt tolkesystem. Enhederne er helt fri for kabler og bærbare med en rækkevidde på op til 274 meter. Der kan indgå lige så mange enheder i din opsætning, som du ønsker.

Sammensæt dit tolkesystem

Ønsker du et komplet trådløst tolkesystem, kan du sammensætte systemet alene med disse enheder. Med transceiveren (DLT) kan du yde professionel simultantolkning, hvor du samtidigt lytter til kildesproget eller tolket gengivelse på et andet sprog og selv tolker på dit ekspertsprog. Transceiveren byder på 14 kanaler, hvorfor der kan indgå 14 tolke i én Digi-Wave-opsætning, der tolker på hver deres kanal. Er du to-sproget tolk? Så giver transceiveren dig mulighed for meget nemt at skifte mellem to kanaler, hvor du broadcaster din tolkning. Enhederne kan yderligere kombineres med Interpretor Control Console.

Med modtagerne (DLR) kan deltagerne nemt og enkelt lytte til oversættelsen. De skal blot indstilles til dén kanal, der sender tolkningen på deres sprog. Enhederne er 100% bærbare og kan bekvemt bæres rundt om halsen, så deltagerne har fri bevægelig samt har hænderne fri. Der kan lyttes til tolkningen med høretelefoner eller halsslynge for mennesker med høreapparat/CI.
Modtagerne kan også kombineres med Interpretor Control Console, som sender tolkningen ud til modtagerne.

Glem ikke tilbehøret

Når du har fået sammensat dit tolkeudstyr, er det tid til at kigge på passende tilbehør. Der findes en masse forskelligt tilbehør til Digi-Wave-enhederne, der letter brugen – især hvis du har mange enheder at holde styr på. Find opladningsstationer til flere enheder, opbevarings- og transportkufferter, silikone covers, halsrem, høretelefoner, headsets, mikrofoner og meget mere. Tag et kig i kategorien her!

Totalløsninger for tolkeudstyr

Inden du selv begynder at sammensætte dit eget tolkeudstyr af de forskellige Digi-Wave-enheder, så tag først et kig på vores totalløsninger. Her finder du samlede pakker af udstyret inklusiv alt det nødvendige tilbehør. Pakkerne tilbydes med forskellige antal enheder og tilbehør.