Convey Video - oversættelse/tekstning af lyd i real-time

Varenummer (SKU): 500092

Convey Video fra Williams AV er et AI-system, der kan levere undertekster samt oversatte undertekster af lyd i real-time – f.eks online møder, internationale konferencer, webinarer, fjernundervisning  m.m.

Dette automatiserede oversættelsessystem kan oversætte tale til undertekster i realtid på mere end 109+ sprog og mange dialekter. Udover at tekste transmissionen i realtid, giver systemet også flere forskellige muligheder for at optage og gemme tekstningen til senere brug.

Convey Video bryder alle sprogbarrierer og fremmer video-kommunikation mellem forskellige nationaliteter uden brug af tolk og uden forstyrrende forsinkelser.

Udover at oversætte talen til andre sprog, kan systemet naturligvis også levere tekstning af det talte sprog. Dette er praktisk og helt uundværlig i flere situationer:

  • For mennesker med hørevanskeligheder eller døve: Mulighed for at læse, hvad der bliver sagt i samme øjeblik, som det bliver sagt, og deltage i mødet, webinaret m.m. på lige fod med alle andre
  • For mennesker, hvor der ikke bliver talt på ens modersmål, og man er lidt usikker i det talte sprog: Tekstning være en ekstra hjælp til at forstå. hvad der bliver sagt
  • I undervisningsøjemed, hvor nogle elever lærer bedre visuelt end ved at lytte: Eleverne opnår en pædagogisk fordel ved at kunne læse, hvad der bliver sagt, samtidigt med at man lytter
  • Dårlige lydforhold: Med undertekster går du ikke glip af, hvad der bliver sagt, selvom det larmer i baggrunden

Systemet kan indsættes i en lang række situationer og foranstaltninger, f.eks. i offentlig regi, virksomheder, borgerservice, undervisning og livebegivenheder.