IR+ Emitter Array

Varenummer (SKU): 500006-1

Dette er et produkt fra Williams AVs IR+ serie. IR+ er et kombineret lydsystem, der kan levere lyd både via sikkert infrarødt lys samt wi-fi.

IR+ systemet kan sammensættes via emitter array til at kunne håndtere op til 16 emittere i et enkelt lydsystem, hvilket kan dække et område på op til 26.750 m2.

IR+ systemet har en WaveCAST-netværksudgang til streaming af lyd via Wi-Fi. Kombineret med et trådløst access-point, vil brugerne kunne modtage lyden via WaveCAST-appen på deres smartphones. Har man ikke mulighed for at bruge sin smartphone, vil man kunne benytte en wi-fi-modtager til at modtage lyden med.

IR+ er baseret på et infrarødt emitter array-arkitektur, der giver mulighed for at indsætte op til fire emittere. Emitterne kan enten stables oven på hinanden for at afdække store lokaler, eller distribueres rundt i lokalet for at afdække vinkler, balkoner eller andre afsides hjørner.

Den rackmonterede eller eksternt placerede IR-modulator leveres som standard med understøttelse af op til fire IR-emittere. Hver emitter kører tilbage til modulatoren via et Cat5e-kabel, der leverer den lyd og strøm, der er nødvendig for at understøtte den eksterne emitter. Der er mulighed for at tilføje op til fire IR-modulatorer for at understøtte i alt 16 IR-emittere til store lydarrangementer.

IR Plus-systemet kan styres og overvåges eksternt via en webside, hvilket giver mulighed for nem og fleksibel opsætning og styring. Det integrerede Ethernet giver nem tilslutning til bygningens netværk eller et dedikeret netværk kun til lydsystemet.