Mobilhalsslynger

Quattro 4.0 Lite halsslynge med Bluetooth

ClearSounds Quattro 4.0 Lite er en ny kraftig mobilhalsslynge til hørehæmmede, i et stilfuldt og strømlinet design. Som teleslynge til mobiltelefon er den solidt hjælpemiddel til hørehæmmede i kraft af dens indbyggede Bluetooth og lydstyrke, der kan justeres med op til 30 dB. ClearSounds Quattro 4.0 Lite fjerner baggrundsstøj og er god at anvende for såvel personer med kraftigt- såvel som mindre høretab, så det er nemmere at høre den, som man taler i telefon med – også i vanskelige lyttemiljøer, fx på restaurant, under kørsel på motorvejen mv. Halsslyngen er en del af ClearSounds serie af høretekniske hjælpemidler, og dens funktionalitet kan nemt udvides med f.eks. en tv-sender.

HMI-NR: 101752
Varenr.: 2350
Inkl. moms 2.038,75 kr.
1.631,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Produktet er nemt at betjene pga. dets trykknapper, og det giver en klar og ren lyd. ClearSounds Quattro 4.0 Lite modtager først lyden fra mobiltelefonen, tablet eller andre Bluetooth-enheder. Dernæst forstærkes lyden, før den overføres til høreapparater med T-spole eller hovedtelefoner, der er tilsluttet ClearSounds Quattro 4.0 Lite.

Kombinér med lille og let mikrofon
Mobilhasslyngen kan med magnet kobles til ClearSounds Quattro 4.0 Lite MIC (tilkøbes), så du altid har en smart og lille Bluetooth-mikrofon ved hånden til anvendelse i mindre samtalesituationer hos lægen, i bilen, til socialt samvær o.lign. Et godt valg, hvis du vil styre dit lyttemiljø og have et produkt, der leverer fremragende kvalitetslyd.

Kombinér med TV-sender
Tilkøber du den eksterne TV-sender ClearSounds Quattro 4.0 Lite LinkTV til mobilhalsslyngen, kan du modtage signal fra TV, radio og andre medier via samme halsslyngemodtager som anvendes til mobiltelefoni. Du kan således ved denne kombinationsmulighed undgå at tilkøbe et separat produkt til modtagelse af lyd fra TV.

 

Mangler du hjælp?

Hvis du mangler hjælp til dit Clearsound produkt, så kan du Clearsounds egne instruktionsvideoer her. Bemærk at alle videoklip er på engelsk.
Du kan også downloade vores danske brugervejledning nederst på denne side.


Se mere

Du kan se en præsentation af produktet her: Clearsound Quattro 4.0 Lite præsentation. Bemærk at præsentationen er på engelsk, og at præsentationen viser produktet sammen med
ClearSounds Quattro Lite MIC.

Pakkens indhold

  • Mobilhalsslynge
  • USB-kabel til opladning
  • Quick Start Guide

Du kan se produktets indhold her.

Tekniske data

  • 30 dB justerbar forstærkning
  • 3,5 mm headset-stik til brug for ikke-høreapparatbrugere
  • Kompatibilitet med standard Bluetooth Version 2.1 + EDR-enheder
  • Par op til 8 Bluetooth

Download brugervejledning

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter

Din kurv

Kurven er tom...