Akustisk vægbeklædning

Indgår der store væg- eller loftpartier i dit bygningsprojekt? Så tænk akustikken ind i arkitekturen og gør disse store overflader til en aktiv løsning på lydmiljøet i lokalet. Her i kategorien præsenterer vi dig for ekstra store akustikpaneler, egnet til at blive integreret i bygningen.


Akustikpaneler til store overflader

Er du arkitekt, byggeherre eller indretningsdesigner? Så kender du sikkert allerede vigtigheden af en god akustik i bygninger af enhver art. At få styr på refleksioner og stående bølger i lokalerne er mindst lige så vigtig, som alt andet inventar for en god brug af lokalet. Større lokaler, åbne kontorlandskaber, motionscentre, svømmehaller, auditorier, indkøbscentre – uanset type eller funktion, så skal det være rart at opholde sig i lokalerne, hvilket kræver, at man giver akustikken en stor tanke. Store vægpartier og lofterne i et lokale kan bidrage til en meget rungende lydatmosfære, da lydbølgerne vil blive reflekteret af de hårde flader og give en ubehagelig efterklang af en enhver lyd. Dette vil opfattes som støj, der både kan være trættende samt forårsage hovedpine.

Her i kategorien præsenterer vi dig for akustikløsninger passende til større vægpartier og overflader såsom lofter. Denne kategori er specielt udviklet til arkitektur- og byggemarkedet, og byder på ekstra store paneler, egnet til at blive integreret i bygningen. Med akustikpaneler på væggene eller monteret i loftet bliver de store overflader pludseligt forvandlet til at være løsningen til akustikproblemerne i lokalet fremfor at være årsagen!

Opfylder krav til brandsikkerheden

I planlægningen og designet af en bygning er brandsikkerheden naturligvis også et vigtigt tema. Derfor tilbyder vi akustikpaneler med brandklassificering, så du har muligheden for at opfylde alle krav til brandsikkerheden i den pågældende bygning. Panelerne tilbydes i følgende to sikkerhedsklasser: FG: Møbelklasse (Furniture Grade) | FR: B-s1,d0 brandklassificering (Fire Rated).

Vægbeklædning i kvalitetstræ

Vores sortiment af akustikpaneler til større overflader er alle fremstillet af kvalitetstræ i forskellige designs. Alt efter valg af finish består panelet enten af naturlig træfinér eller MDF.
Panelerne tilbydes i mange forskellige designs og stilarter alt efter, om du mest er til trælameller eller smukke perforeringsmønstre i forskellige versioner. Panelerne er perfekt afstemt til at give en gnidningsfri, løbende overgang i mønsteret hen over flere paneler.
De forskellige perforeringsmønstre og lameller sørger for at lydbølgerne bliver absorberet – især de mellemste frekvenser i bredbåndet 315 – 3150 Hz – og reducerer dermed efterklangstiden. Dette forbedrer lydkvaliteten og taleforståeligheden i rummet samt reducerer støj.
Udover de mange designs tilbydes hvert panel i flere forskellige farver og finish. Vælg imellem en lakeret finish eller forskellige toner af naturlig træfinish, som bibeholder træets smukke struktur i overfladebehandlingen.
Finder du ikke en passende farve til netop din indretningsstil? Så få panelet specialfremstillet efter dit personlige farveønske eller corporate image.

Se vores andre akustikpaneler

Har du ikke fundet et passende design her i kategorien? Så tag på rundtur i vores andre akustikkategorier. Måske du finder den rette akustikløsning i kategorien Akustikpaneler. Skal akustikpanelet monteres i loftet? Så tag et kig på vores Akustiklofter.