Tilbehør til telefoni

Her finder du forskellige produkter, der gør telefoni på jobbet langt mere enkelt. Fælles for dem alle er, at de gør betjening af et headset til telefoni muligt med et enkelt klik og åbner op for online opkald.


Gør trådløs telefoni lettere

Produkterne her i kategorien gør telefoni med headset på jobbet til en leg.
Netværksadaptere giver f.eks. din pc en Bluetooth forbindelse, så du kan forbinde dit trådløse headset med pc’en og føre online samtaler, lytte til webinarer m.m. Via en ekstra streamer, vil dit høreapparat/CI evt. kunne tilsluttes pc’en, så du får lyden bragt direkte ind i høresneglen. Kontakt vores høreteknikere for mere information ang. denne løsning.

Du finder yderligere forskellige omstillere/rørløftere, der gør det nemt for dig, at besvare et indkommende opkald med et enkelt klik. Dermed kan du bruge dit trådløse headset til at telefonere og få en langt bedre samtalelyd.

Har du set vores udvalg af kvalitets-headsets? Ellers tag lige et kig her og find et passende headset til dig!

Har du nedsat hørelse?

Har du hørenedsættelse kan telefoni være en svær disciplin fordi, det er svært at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende. Et kvalitets-headset kan være en stor hjælp til at få lyden bragt uforstyrret direkte ind i øret. Samtidig har du mulighed for at lukke larm fra dine omgivelser ude ved at vælge et støjreducerende headset. Giv dig selv de bedste forudsætninger for at gennemføre succesfulde telefonopkald!

Stor frihed med trådløs telefoni

Tilbehøret her i kategorien hjælper dig til at bruge trådløs headset til at gennemføre telefonsamtaler med. Udover en langt bedre og uforstyrret lyd, giver et trådløst headset dig også langt større frihed! Du er ikke forbundet via generende kabler og kan bevæge dig frit rundt imens du telefonerer. Du har hænderne fri til at taste løs på tastaturet eller tage notitser fra samtalen.