Alarm og varsling

I vores hjem er vi ofte afhængige af at kunne høre, hvad der foregår omkring os af forskellige daglige hændelser – alt lige fra det ringer på døren, telefonen ringer til brandalarmen hyler eller babyen græder. For mennesker med høretab eller døve er dette oftest en udfordring. Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig er du hjulpet godt på vej i dagligdagen og er altid opdateret med, hvad der sker i dit eget hjem! 


Sådan fungerer det 

Varslingsserier er egnet til mennesker med høretab, døve samt ældre, som har brug for en anden varslingsform end alm. lyd. Systemerne fungerer således, at der installeres forskellige sendere og modtagere i dit hjem – lige så mange, som du føler dig mest tryg ved – både for din sikkerhed samt hverdag. De individuelle sendere registrerer f.eks. hvis det ringer på døren, hvis røgalarmen hyler, babyen græder samt andre hændelser, og sender trådløst signal til de installerede modtagere. Der findes flere forskellige typer af modtagere, så du kan afgøre hvilke(n), der fungerer bedst for dig. Du kan således vælge at blive varslet i form af ekstra høj lyd, blinkende lys, vibration m.m. Systemet kan sættes op til at passe til netop dit behov i hjemmet.  

Bliv varslet på forskellige måder 

Systemernes modtagere giver mulighed for, at du kan blive varslet på flere forskellige måder. Det kan f.eks. være modtagere, som du opbevarer på dig og dermed altid har ved hånden, eller modtagere, der står på et bord, som du kan tage med dig fra rum til rum, eller det kan være fast installerede modtagere som hænges på væggen. De forskellige modtagere kan varsle dig med f.eks. ekstra høj lyd, kraftigt blinkende lys eller vibration. Flere modtagere har også mulighed for at vise symboler så du kan se, hvilken alarm, der er registreret. Hav en modtager i lommen, rundt om halsen, på natbordet eller på væggen – eller en kombination af disse. Der kan kobles et utal af sendere på hver modtager. 

Forskellige serier – gode brands 

Vi byder på flere forskellige varslingsserier fra vores samarbejdspartnere, som alle står for god kvalitet og løsninger. Serierne er dog ikke kompatible med hinanden, og de kan derfor ikke mikses på kryds og tværs. Find den løsning og design, der passer bedst til dig! 

FlexiBlink LIFE-serien fra Vestfold Audio er fleksibel, enkel at montere og anvende. De har en god rækkevidde og kan endvidere udvides til også at dække større bygninger såsom skoler, institutioner, plejefaciliteter m.m. Serien kan endvidere benyttes som nabovarsling. Via FlexiApp vil varslingerne også kunne sendes til din iPhone og Android mobil. Læs mere om FlexiBlink LIFE på Vestfold Audios hjemmeside her. 

Signolux-serien fra Humantechnik er nemme at programmere og har en rækkevidde på op til 200m. Enhederne kobles op til hinanden og kommunikerer via radiofrekvens. De er yderst pålidelige og forstyrres ikke af anden interferens. Se en præsentationsvideo af produktserien her. 

Bellman & Symfons produkter til varsling i hjemmet kaldes Visit-serien. Bellman & Symfon har haft fokus på, at du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem, i deres udvikling. Produkterne er nemme at installere, lav vedligeholdelse og har en god rækkevidde – også ude i haven. Se mere her.