Teleslynge - skranke og reception

Teleslyngerne i denne kategori er specielt udviklet med henblik på brug til skranke, receptioner og kasseområder. Med teleslyngerne kan du problemløst kommunikere med brugere af høreapparater og cochlear implantat med telespole. Selv når der er en glasvæg imellem jer! Teleslyngerne er egnet til mindre områder, så kommunikationen kan foregå privat og fortroligt imellem dig og din kunde. 


Fortrolighed og følsomme oplysninger 

Vi er opmærksomme på, at i nogle situationer og brancher er kommunikationen af privat og fortrolig karakter. Det er derfor vigtigt, at et teleslyngesystem til receptioner og skranke har et begrænset område og ikke broadcaster samtalen til alle telespoler i rummet. Systemerne i denne kategori er derfor helt særligt egnet til små områder, så samtalen forbliver imellem dig og din kunde. 

Forskelligt tilbehør 

Udover en teleslyngeforstærker samt teleslynge vil systemet fungere bedst med en egnet mikrofon til systemet. Mikrofonen vil opfange lyden på bedste vis og sikre at alt nødvendig information bliver bragt videre uden unødvendig baggrundsstøj. Systemerne byder derfor på forskellige former for mikrofoner, så du blot skal beslutte dig for, hvilken der passer bedst til din skranke. Har du en glasvæg imellem dig og kunden for din sikkerhed og beskyttelse? Så kan kommunikationen også være udfordrende for dig og ikke kun brugeren af høreteknisk udstyr. TalkPerfect-systemet byder derfor ikke kun på forskellige mikrofoner, men også på forskellige højtalere, så lyden bliver transmitteret direkte til dig eller kunden. Undgå unødige misforståelser og gør kommunikationen klar og forståeligt! 

Vi har gjort det nemt for dig 

Vi har samlet forskellige kits til dig, så du kan vælge lige netop den kombination, der passer bedst til dig. Du kan derfor købe teleslyngeforstærkerne og tilbehøret enkeltvis, eller finde den passende komplette løsning med alt inkl.    

Forskellige brancher og anvendelsesmuligheder

De små teleslyngeanlæg egner sig til flere forskellige brancher og lokaliteter. Til fælles for dem alle er, at kunder og borgere med høretab skal kunne blive betjent og serviceret på lige fod med alle andre og få alle vigtige informationer med.
Indsæt teleslyngesystemer i: 

  • Billetsalg- og informationsskranke 
  • Receptionsskranke 
  • Butiksskranke 
  • Små mødelokaler 
  • Interview lokaler 
  • Taxi og private biler 

T-sign 

Husk altid at gøre kunderne eller borgerne opmærksom på, at området har teleslynge, så brugerne af høreapparat/CI får slået funktionen til. Et teleslyngeanlæg er meningsløst, hvis ikke brugerne er opmærksom på, at det er til stede. T-sign er det internationale tegn for teleslynge, og brugerne vil kunne genkende tegnet og få funktionen slået til – eller bede om en dedikeret modtager.
Se vores teleslyngeskilte i kategorien Teleslyngekabel og -tilbehør