Visit-serien - Bellman & Symfon

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her bliver du præsenteret for Visit-serien fra Bellman & Symfon.


Visit varslingssystem for mennesker med høretab

Vi tilbyder varslingsserier fra forskellige producenter. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme brand, så enhederne problemfrit fungerer sammen. Her i kategorien finder du alle enhederne i Visit-serien fra Bellman & Symfon, der består af en lang række forskellige modtagere og sendere, så du frit kan sammensætte et system til dit behov.
Bellman & Symfon har i udviklingen af serien haft fokus på, at du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Produkterne er nemme at installere, har lav vedligeholdelse samt en god rækkevidde – også ude i haven. Se mere her
.
Visit-varslingsserie til boligen byder på forskellige varslingsformer, når der sker en ”hændelse” i dit hjem. Denne hændelse kan være alt lige fra, det ringer på døren, telefonen ringer og til mere alvorlige hændelser, såsom når brandalarmen hyler. Systemet fungerer ved, at der installeres en eller flere sendere – alt efter behov – og disse sendere vil sende et trådløst signal til den eller de modtagere, du har valgt. Der kan installeres lige så mange sendere og modtagere i dit personlige system, som du føler dig mest tryg ved.

Høj lyd, blinkende lys eller vibration?

Visit-serien byder på forskellige alarmmodtagere, der varsler på forskellig vis.
Bliv varslet med høj lyd når modtageren modtager information om, at der sker en hændelse. De fleste varslingsmodtagere med lyd har flere varslingsmetoder, hvor lyd blot er en enkelt af dem. Ofte vil varslingsmodtagerne samtidigt blinke eller andet.
Bliv varslet med vibration når modtageren modtager information om, at der sker en hændelse. Modtagerne fås i meget forskellige versioner f.eks. som en lommevibrator, armbåndsvibrator eller en pudevibrator til natten.
Bliv varslet med lyssignaler når modtageren modtager information om, at der sker en hændelse. Mange af varslingsmodtagerne har yderligere funktioner og varsler via en kombination af lys og lyd, eller blinkende lys og ikoner, der visere hvilken hændelse, den har registreret.

Tag et kig rundt i kategorien og find ud af, hvilken varslingsform, der fungerer bedst for dig, og hvilke sendere, du har behov for i din bolig!