Akustikløsninger

Professionelle akustikløsninger

Vi har specialiseret os i viden omkring hørelse, lydens bevægelse, støjdæmpning samt akustikmaterialernes karakteristika og effekt. Vores akustikeksperter foretager professionelle efterklangsmålinger og afrapporteringer, for at finde frem til den rette akustikregulering af enhver type lokale.

Vores løsningsforslag til akustikregulering tager altid udgangspunkt i rummets udformning, anvendelse og stil – og ikke mindst til kundens egne ønsker og budget! Akustikprodukterne i vores løsninger er fremstillet med fokus på bæredygtighed og er veldokumenterede i henhold til den akustiske performance.

Kontakt os på akustik@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29 for en snak om din akustikudfordring. Du kan også kontakte os ved at benytte kontaktformularen nederst på siden.

Akustikregulering af hi-fi-rum

Dansk distributør af Artnovion

Vi er rigtig stolte af at være dansk distributør af Artnovions innovative akustikprodukter. Artnovion er et portugisisk high-end akustikfirma, der fremstiller akustikløsninger med fokus på bæredygtighed, innovativt design og dokumenteret akustisk performance.

Artnovions produktportefølje henvender sig til en bred målgruppe lige fra store byggeprojekter til kontorer, møde- og konferencelokaler, biografer, hjemmebiografer, PRO audio, lydstudier, hi-fi-rum, private boliger m.fl.

Vi samarbejder med passionerede og erfarne forhandlere og AV-integratorer i hele landet omkring installation af Artnovion akustikprodukter.

Tonax er dansk distributør af Artnovion akustikprodukter

Producent af akustisk glasvæg

Acourise® by Tonax er en innovativ glasvæg, der byder på indbygget akustikregulering. Acourise® er en nytænkning af den klassiske glasafskærmning, der kombinerer både transparent rumopdeling med akustikregulering. Dens unikke design både lydisolerer, -absorberer og diffuserer lydbølgerne – alt sammen i én funktionel, transparent rumopdeling!

Fokus på bæredygtighed

I udvalget af akustikmaterialer prioriterer vi produkter, der er produceret med omtanke for miljø- og klimabelastning. Vi gør kun brug af seriøse producenter, der hele tiden forsøger at optimere genanvendelse og reducere CO2 belastningen.

Den mest almindelige havforurening består af PET-plastflasker. Mange af de akustikprodukter, vi anvender, indeholder elementer fremstillet af PET-plast fra verdenshavene, som således får nyt liv og finder genanvendelse.

Tonax benytter akustikmaterialer fra bæredygtige producenter

Se vores mangeartede akustikprodukter

Vi tilbyder akustikløsninger til en lang række forskellige applikationer, funktioner og typer af rum. Saml inspiration til dit akustikprojekt i vores mange akustikkategorier:

Akustikregulering af lydrum

Mangler du en god akustikløsning?

Vores akustikkonsulenter hjælper dig med akustikrådgivning, reduktion af støjproblematikker og skaber nye forbedrede lydforhold i alle former for rum og lokaler:

  • Kontorer, møde- og konferencelokaler
  • Skoler og institutioner
  • Hospitaler og klinikker
  • Butik og industri
  • Café og restauranter
  • Pro Audio og lydstudier
  • Biografer og hjemmebiografer
  • Alle typer af boliger
Tonax' akustikeksperter står klar med råd og vejledning

Flere samarbejdspartnere

For at kunne tilbyde den bedste allround akustikløsning til vores kunder, samarbejder vi med flere forskellige akustikproducenter. Udvalget af akustikprodukter, du finder her på hjemmesiden, er derfor langt fra fyldestgørende for de produkter og mærker, vi kan tilbyde.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, lokale og eksisterende interiør, og udvælger derudfra de passende akustikprodukter.

Via Tonax opnår du dermed ikke blot adgang til vores mangeårige erfaring og ekspertviden omkring akustik, men samtidig også til kvalitetsprodukter fra flere kompetente, ansvarsfulde akustikbrands.

Tonax foretager akustikregulering med bæredygtige materialer

Send en besked til os

Har du spørgsmål? Brug for råd og vejledning? Ønsker du et tilbud? Så kontakt os via denne kontaktformular, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os