Teleslyngeanlæg - Trådløs

Her i kategorien byder vi på et kæmpe udvalg af produkter og systemer til trådløs transmission og intercom. Her finder du trådløse lydsystemer egnet til mindre rum og helt op til store events og områder. Du kan finde produkter egnet til intercom/to-vejs-kommunikation og til en-vejs-lydtransmissionalt efter behov. Skal lydtransmissionen foregå via FM, infrarødt lys eller wi-fi? Med Dante eller netværk? Mulighederne er mange og valget er dit! 


Distributør af Listen Technologies-produkter 

Tonax er dansk distributør af Listen Technologies produkter. Vi har dermed mulighed for at tilbyde en lang række kvalitetsprodukter indenfor intercom, trådløs lydtransmission og teleslyngeanlæg. Sortimentet spænder bredt og giver et væld af muligheder indenfor intercom, tour guide, høreassistance, sprogtolkning m.m. Vi har adgang til hele Listen Technologies’ sortiment – se evt. mere på deres egen hjemmeside. 

Intercom 

Intercom-kategorien byder på kommunikationsudstyr til både en-vejs-kommunikation samt to-vejs-kommunikation alt efter, hvordan man laver sin personlige opsætning og sammensætter de forskellige enheder.

ListenTALK er et professionelt kommunikationsudstyr egnet til en masse situationer, jobs og brancher. Serien byder på trådløse, bærbare modtagere og en transceiver. Med transceiveren kan du både lytte og tale, hvorimod modtagerne kun giver mulighed for at lytte. Du kan derfor kombinere transceivere og modtagere alt efter hvor mange deltagere, der skal kunne bruge systemet og med udgangspunkt i, hvor mange skal kunne tale og/eller kun lytte. Skal alle kunne tale med hinanden? Så skal du kun bruge transceivere. Er du rejsefører og den eneste, der skal tale? Så skal du kun bruge én transceiver og resten skal bestå af modtagere. Så simpelt er det!
Brug ListenTALK til intercom, tour guide, sprogtolkning, høreassistance og meget mere.

Transmission via infrarødt lys 

Et infrarødt lydsystem er særlig egnet til kommercielt brug som høreassistance for mennesker med høretab, men kan også bruges til sprogtolkning m.m. Lyden transmitteres via usynligt infrarødt lys, som igen omdannes til kvalitetslyd via dedikerede modtagere. ListenIR-serien byder på forskellige modtagere til at opfange signalet. Der er naturligvis taget hensyn til, om du er bruger af høreapparat, cochlear implantat eller ej, hvorfor der både tilbydes løsninger med halsslynge samt øretelefoner.

Transmission via wi-fi 

ListenEVERYWHERE er et lydsystem, der transmittere lyden via wi-fi. Via en gratis mobilapp forvandles din smartphone til en modtager af wi-fi-transmissionen.