Teleslyngeanlæg - Trådløs

Her i kategorien byder vi på et kæmpe udvalg af produkter og systemer til trådløs transmission og intercom. Her finder du trådløse lydsystemer egnet til mindre rum og helt op til store events og områder. Du kan finde produkter egnet til intercom/to-vejs-kommunikation og til en-vejs-lydtransmissionalt efter behov. Skal lydtransmissionen foregå via FM, infrarødt lys eller wi-fi? Med Dante eller netværk? Mulighederne er mange og valget er dit! 


Distributør af Williams AV-produkter 

Tonax er dansk distributør af Williams AVs produkter. Vi har dermed mulighed for at tilbyde en lang række kvalitetsprodukter indenfor intercom, trådløs lydtransmission og teleslyngeanlæg. Sortimentet spænder bredt og giver et væld af muligheder indenfor intercom, tour guide, høreassistance, sprogtolkning m.m. Vi har adgang til hele Williams AVs sortiment – se evt. mere på deres egen hjemmeside. 

FM og intercom 

Intercom-kategorien byder på kommunikationsudstyr til både en-vejs-kommunikation samt to-vejs-kommunikation alt efter, hvordan man laver sin personlige opsætning og sammensætter de forskellige enheder.
I denne kategori bliver du præsenteret for Digi-Wave samt 863Mhz serierne.

Digi-Wave
Digi-Wave er et topprofessionelt kommunikationsudstyr til en masse situationer, jobs og brancher. Serien byder på trådløse, bærbare modtagere og en transceiver. Med transceiveren kan du både lytte og tale, hvorimod modtagerne kun giver mulighed for at lytte. Du kan derfor kombinere transceivere og modtagere alt efter hvor mange deltagere, der skal kunne bruge systemet og med udgangspunkt i, hvor mange skal kunne tale og/eller kun lytte. Skal alle kunne tale med hinanden? Så skal du kun bruge transceivere. Er du rejsefører og den eneste, der skal tale? Så skal du kun bruge én transceiver og resten skal bestå af modtagere. Så simpelt er det!
Enhederne giver forskellige programmeringsmuligheder og du kan oprette grupper, så det kun er de inviterede enheder, der kan lytte til samtalen. Lytterne kan enten bruge høretelefoner eller halsslynge.

Brug Digi-Wave til intercom, tour guide, sprogtolkning, høreassistance og meget mere.

863Mhz
863Mhz-serien byder både på en bærbar transmitter, en transmitter-basestation og naturligvis en modtager. Sammensæt systemet alt efter, hvordan du ønsker at transmittere dét, du har på hjertet, og hvor mange lyttere, der skal kunne deltage.
Transmissionen foregår via FM-båndet og når ud til lyttere på op til ca. 150 m afstand. Via basestationen kan du udover tale endvidere transmittere musikprogrammer m.m.
Brug 863Mhz-serien på skoler, auditorier, biografer, teatre, sygehuse, stadioner, guidede ture m.m.

Transmission via infrarødt lys 

Et infrarødt lydsystem er særlig egnet til kommercielt brug som høreassistance for mennesker med høretab, men kan også bruges til sprogtolkning m.m. Lyden transmitteres via usynligt infrarødt lys, som igen omdannes til kvalitetslyd via dedikerede modtagere. Serien byder på forskellige modtagere til at opfange signalet. Der er naturligvis taget hensyn til, om du er bruger af høreapparat, cochlear implantat eller ej, hvorfor der både tilbydes løsninger med halsslynge samt øretelefoner.

I kategorien vil du se produkter fra både IR samt IR+ systemerne. Men hvad er egentlig forskellen? Begge systemer gør brug af infrarødt lys, men IR+ giver endvidere muligheden for at transmittere via wi-fi.

I serien findes der forskellige transmittere egnet til forskellige størrelse lokaler – lige fra helt små rum som mødelokaler, retssale, plejeboliger, hospitalsværelser og op til helt store lokaler og events på 2.787+ m2 og kan yderligere forøges ved brug af emittere i et sløjfeanlæg.    

Transmission via wi-fi 

I denne kategori præsenteres produktserierne WaveCAST og IR+. WaveCast er et lydsystem, der transmitterer via wi-fi. IR+ er en kombiløsning, der giver mulighed for både at transmittere via wi-fi samt infrarødt lys. Se mere om infrarøde systemer i afsnittet “Transmission via infrarødt lys”.

WaveCAST-serien byder på en app, der forvandler din smartphone til en modtager samt fjernbetjening for wi-fi-transmissionen. Du kan lytte via høretelefoner eller halsslynge og få bragt lyden direkte ind i ørerne. Har du ikke mulighed for at bruge din egen smartphone eller tablet, byder serien naturligvis også på en dedikeret WaveCAST-modtager. 

Tilbehør og pakkeløsninger 

Det kan være svært lige at gennemskue sit behov for teknisk udstyr samt at sammensætte det relevante tilbehør. Vi har derfor sammensat forskellige pakker i de forskellige kategorier, for at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den rette pakkeløsning med det nødvendige tilbehør inklusiv.
Er der ikke lige den passende pakkeløsning til dit formål? Ethvert behov er unikt, og du er derfor ikke overladt til dig selv. Vi hjælper med råd og vejledning, så du til sidst står med den løsning og det tilbehør, der er perfekt til netop dit formål.