TV-streamere (høreapparatsmærker)

Få streamet lyden fra dit fjernsyn direkte ind i høreapparaterne, så du kan høre udsendelsen langt bedre og selv justere lydstyrken i høreapparatet. Sådan kan du se TV sammen med din familie og venner uden at skulle diskutere, hvor højt fjernsynet skal skrues op. Her i kategorien finder du TV-streamere til forskellige høreapparatsmærker. 


Dine høreapparater som trådløse høretelefoner 

TV-streamerne her i kategorien har alle det tilfælles, at de forvandler dine høreapparater til trådløse høretelefoner. De streamer nemlig lyden fra dit TV, eller andre lydkilder, direkte ind i dit personlige høretekniske hjælpemiddel – helt trådløst naturligvis. Sådan kan du høre udsendelsen langt bedre og få lyden leveret i førsteklasses stereolyd – også på afstand. 

Se fjernsyn sammen med familien 

Som hørehæmmet er det fristende at skrue fjernsynet op på højeste lydstyrke for at kunne høre udsendelsen ordentligt, men dette kan være til stor gene for resten af husstanden. Med en TV-streamer kan du bestemme lydstyrken kun for dig og overlade beslutningen for den fælles lydstyrke til de andre. Er I flere høreapparatsbrugere i husstanden? Flere af streamerne tillader tilslutning af flere høreapparater samtidigt, så I alle kan gøre brug af den samme streamer. 

Også på afstand 

Alle løsningerne er komplet trådløse for brugeren, så du ikke er viklet ind i kabler eller på nogen måde er forbundet til siddepladsen. Alt efter produktet ligger rækkevidden oftest mellem 7 – 15 meter, så du lige kan hente en kop kaffe imens du lytter til nyhederne eller dit yndlings-musikprogram. 

Ikke kun til TV 

Mange af streamerne kan bruges til andre lydkilder end blot TV. De fleste streamere fungerer via Bluetooth forbindelse, så de kan bruges sammen med andre lydkilder med Bluetooth, f.eks. musikanlæg. De skal blot kobles op til den pågældende lydkilde, og så kan du lytte til musik, podcast m.m. Har din lydkilde ikke Bluetooth? Enkelte streamere kan tilkobles lydkilden via et kabel, så du kan bruge streameren til mange andre lydenheder, især lidt ældre lydkilder og TV. 

Se evt. også vores Streamere til mobiltelefon

Stærke mærker 

Vi tilbyder TV-streamere fra de mest gængse, stærke mærker på markedet. Se vores produkter fra Oticon, Phonak, ReSound, Rexton, Signia, Widex m.m. Da TV-streamerne oftest er til brug sammen med mærkespecifikke produkter, rammer vi med dette sortiment bredt og kan hjælpe de fleste høreapparatsbrugere.

Er du i tvivl om, hvilken TV-streamer, der passer til dit personlige høretekniske hjælpemiddel? Så tag kontakt til os og vi hjælper dig med det rette produktvalg.