Akustiske møbler

Her i kategorien finder du kvalitetsmøbler til det professionelle lydstudie. Møblerne er specielt designet til alle aspekter og funktioner, der gør sig gældende i et lydstudie, samtidigt med, at akustikbehandling er tænkt med ind i møbeldesignet – udviklet af de bedste brancheeksperter!


Jan Morel Signature Line

Den verdenskendte akustikdesigner Jan Morel har i mange år inspireret og hjulpet massevis af producenter og DJs med at indrette deres lydstudier, og få deres musik til at lyde bedre under de rette akustiske betingelser. Det var derfor helt naturligt for Jan Morel at indgå et partnerskab med akustikfirmaet Artnovion for sammen at kreere helt unikke akustikmøbler dedikeret til producenter og DJs lydstudier. Med deres fælles ekspertise og branchekendskab opstod den helt unikke Jan Morel Signature Line.

Vi er derfor rigtig stolte af at være udvalgt som dansk distributør af Artnovions kvalitetsprodukter – inklusiv det efterspurgte Jan Morel design. De fleste af produkterne, du finder her i kategorien, er designet af selveste Jan Morel i samarbejde med Artnovion. Med Jan Morels helt unikke design, know-how og passion for musikbranchen får du kvalitetsprodukter, der opfylder alle ønsker og behov for enhver musikproducent og DJ.

Møbler med indbygget akustikbehandling

For ethvert lydstudie er et godt akustikmiljø helt essentiel for at opnå den gode, rene lyd fra musikken uden generende efterklang og ekko. Det er derfor særlig vigtigt at få indrettet lydstudiet med den rette akustikbehandling.
Af denne grund var det af stor vigtighed for Jan Morel at tænke akustikbehandlingen med ind i designet af sin serie af møbler til lydstudier. Således indgår møblerne aktivt i behandlingen af akustikken i lydstudiet. Møblernes kerne består af kalibreret materiale, der har en absorberende virkning på lydbølger. Med de unikke udskæringer i møbeldesignet, finder lydbølgerne vej ind til det absorberende materiale, og møblet bliver forvandlet til et aktivt instrument til at afbalancere efterklangstiden i rummet.

Møbler til lydstudie

Alle møblerne her i kategorien er specielt udviklet til brug af musikproducenter, DJs og professionelle lydstudier. Med Jan Morels kendskab til branchen, har han alle forudsætninger for at designe møblerne til at opfylde alle behov og funktioner, der gør sig gældende i et studie set-up.

Bordene er f.eks. ergonomisk optimeret til arbejdsstillinger for musikproducenter og DJs med forhøjede plateauer til skærme, indbygget kabelføring og bordplads til alt det nødvendige udstyr.

Lydudstyr tager plads og skal være let tilgængeligt! Med Jan Morels mobile rack-systemer kan du udvide din arbejdsplads og have alt det nødvendige lige ved hånden.

Se endvidere den ultimative DJ-station til alt dit professionelle DJ-udstyr i Jan Morels unikke, akustiske design.

Til optagelser af bedste lydkvalitet er mikrofonskærme helt uundværlige. Se Artnovions mikrofonskærme til lydstudier, der sikrer en god akustikbeskyttelse til mikrofonoptagelser. Skærmen reducerer de første lydrefleksioner markant og fjerner generelt rumklang fra dine optagelser, så du kun får den ønskede lyd med i indspilningerne.

Se endvidere de øvrige akustikprodukter til lydstudier designet af Jan Morel her. I denne kategori finder du akustikløsninger til vægge samt loft til behandling af det komplette spektrum af lydfrekvenser.