ListenIR: Infrarøde systemer

I denne kategori finder du alle produkter i ListenIR-serien, som er lydsystemer baseret på infrarødt lys. Lyden transmitteres via usynligt infrarødt lys, som igen omdannes til kvalitetslyd via dedikerede modtagere. Få lyden bragt direkte ind i ørerne enten via høretelefoner eller med dit høreapparat/CI via halsslynge. Et infrarødt lydsystem kan bruges til både mindre lokaler og helt op til store arealer og events. Se de forskellige produkter her i kategorien:


Lyd via infrarødt lys 

Produkterne i denne kategori transmitterer lyden via infrarødt lys. En transmitter modtager lyden fra den oprindelige lydkilde og omdanner denne til et usynligt infrarødt lys, som sendes ud i et givent område. Det infrarøde lys opfanges af dedikerede trådløse modtagere, hvormed lyset igen omdannes til et lydsignal, som kan lyttes til enten med høreapparat/cochlear implantat via en halsteleslynge eller med høretelefoner.
Et infrarødt system er derfor særdeles egnet til mennesker med hørevanskeligheder, der har brug for at få lyden bragt direkte ind i øret i god lydkvalitet. Denne måde at transmittere lyd på er yderst sikkert og interferensfrit.