Mobiltelefoner med høj dB

Har du svært ved at høre, når telefonen ringer? Eller høre, hvad din samtalepartner siger? Så er der hjælp at hente! Med en mobiltelefon med forstærket lyd kan du langt bedre høre samtalerne samt telefonens ringen. Har du høreapparat eller cochlear implantat? Så kan du endda få lyden transmitteret direkte ind i ørerne via t-spole.


Mobiltelefon til ældre

En mobiltelefon er efterhånden blevet en helt uundværlig teknologi i hverdagen. Selv mange ældre har efterhånden skiftet fastnettelefonen ud med en mobiltelefon, som giver lidt flere muligheder og funktioner.

Især for ældre, der evt. kan risikere at have brug for hjælp eller ikke længere er så mobile, er en mobiltelefon en kæmpe hjælp. Mobiltelefonen er altid ved hånden, skulle den ældre være faldet eller af anden grund have brug for at ringe efter hjælp. Dette giver en stor tryghed både for den ældre samt de pårørende.

Ofte har ældre ikke brug for en masse fancy features, men ønsker blot en mobiltelefon, der er nem at bruge og finde ud af. Er synet begyndt at drille, er en mobiltelefon med store taster og et enkelt display at foretrække. Ofte begynder hørelsen også at drille med alderen, og det kan være svært at høre sin samtalepartner i telefonen eller at høre, når telefonen ringer.
I vores sortiment finder du mobiltelefoner, der er særlig designet til ældres behov. Mobiltelefonerne er enkle og intuitive at bruge uden en masse unødvendige features og gadgets. Knapperne er store, så det er nemt at ringe op, med mulighed for at gemme kontakter samt nødnumre, så opkaldet kun er et par klik væk. Alle mobiltelefonerne i vores sortiment er egnet til mennesker med hørenedsættelse. De har en ekstra høj ringetone samt lydstyrke, så det er nemmere at høre sin samtalepartner og deltage i samtalen. Mobiltelefonerne er kompatible med høreapparater, hvilket betyder, at de har minimal interferens med høreapparater samt kan bruges i forbindelse med t-spole i et høreapparat.

Mobiltelefonen CL8700 byder på særlige features til nødsituationer, der især er nyttige for ældre, skulle en nødsituation opstå. En SOS-nødkaldetast sender besked til flere forprogrammerede numre, der yderligere giver info om den aktuelle lokation via geolokaliseringssystem. Yderligere byder mobiltelefonen på en ICE-funktion, hvor hjælpere og nødlæger kan se de lagrede informationer, som for eksempel den pågældendes allergier, blodgruppe, sygdomme, medicin, navn, adresse m.m. Der kan yderligere programmeres 4 kontaktpersoner, som må kontaktes i tilfælde af en nødsituation.
Denne telefon er dermed et rigtig godt valg for at give tryghed i hverdagen – både for den pågældende samt de pårørende.

Mobiltelefon for hørehæmmede

Har du nedsat hørelse, kan det at føre telefonsamtaler være en udfordrende disciplin. Det er svært at høre samtalepartneren, og dermed føre sammenhængende samtaler. Ikke mindst overhovedet at høre, når telefonen ringer.
Mobiltelefonerne i vores sortiment gælder som høretekniske hjælpemidler, der er specielt udviklet med henblik på bedre lyd for hørehæmmede. Mobiltelefonerne har ekstra høj lyd, så du langt bedre kan høre din samtalepartner. Har du høreapparat med t-spole? Så er disse mobiltelefoner godt egnet til at bruges i forbindelse med t-spole. Mobiltelefonerne har yderligere minimum interferens med høreapparatet.
Selve ringetonerne er yderligere ekstra høje, så du kan høre et indkommende opkald langt bedre.