Flåder og Bafler

Her i kategorien præsenteres du for flåder og bafler til at hænge op i loftet. Disse akustikpaneler er særlig praktiske i store og åbne lokaler, hvor væggene og indretningen ikke overlader plads til andre former for akustikløsninger. Idet panelerne hænger med lidt afstand til loftet, opnår de en exceptionel absorberende ydeevne. Se de mange forskellige designs, materialer og farver.


Lydregulering med flåder og bafler

Flåder og bafler er ikke blot yderst effektive til at behandle lydbølger i et rum, de er endvidere særdeles praktiske i rum, hvor væggene og indretningen ikke overlader plads til at installere andre former for akustikløsninger. Med flåder eller bafler hængende fra loftet optager de ikke pladsen for andre indretningselementer eller udstyr, og pladsen udnyttes optimalt. Denne form for akustikløsning er særdeles velegnet til åbne miljøer, hvor der kan være langt fra væg til væg f.eks. i kontorlandskaber, restauranter, sportslokaler, svømmehaller, produktionshaller, lufthavne m.fl.

Bæredygtige materialer

Artnovion er det mærke, vi tilbyder de fleste akustikløsninger fra. Artnovion står ikke blot for kvalitetsprodukter med den nyeste teknologi og skønne designs – de går også forrest i at være en ansvarlig og miljøbevidst producent. Du vil derfor kunne finde flåder og bafler i vores sortiment, der er fremstillet af bæredygtige materialer såsom genbrugsplast. F.eks. har flere af produkterne en akustisk kerne, som er fremstillet udelukkende af genanvendt PET-plast, der har gennemgået en miljøvenlig omdannelsesproces. Således bliver den mest almindelige kilde til havforurening forvandlet til et kvalitetsprodukt med exceptionel absorberende performance.

Akustiske bafler til loftet

Har du ovenlysvinduer eller andre lyskilder i loftet er bafler en yderst fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at holde disse områder åbne og endda øge lysrefleksionerne via panelerne. Har du til tider brug for at kunne komme nemt til loftet, giver bafler dig den fornødne frihed samtidig med, at de yder en effektiv lydabsorption i rummet. Hæng baflerne vertikalt eller horisontalt alt efter ønske og behov.

Akustiske flåder til loftet

Flåder er exceptionelle effektive i at bekæmpe støj i et lokale. I og med at panelet hænges med lidt afstand til loftet ydes absorptionsevnen yderligere, end hvis panelet var monteret direkte på loftet. Elementerne installeres optimalt 1,5 m fra loftet, som giver den forøgede effektivt af panelet. Flåderne kan give en effekt af flydende lofter og gøre sig spændende i et indretningsteknisk perspektiv.

Uden at gå på kompromis med design

Selvom installationen af loftakustik nok er af praktiske årsager, behøver dette absolut ikke at være et kompromis med stil og indretningsdesign. Flåderne og baflerne i vores sortiment tilbydes i et væld af forskellige designs, materialer og farver. Elementerne kan således indgå aktivt i rummets indretningsstil, og der kan leges med at hænge elementerne i sjove formationer, give dem forskelligt farvespil eller holde dem i et moderne, stilrent look.

Akustikprodukt til ekstreme miljøer

Med Moritz-serien fra Artnovion tilbydes et kvalitetsakustikprodukt, der er specielt designet til at være modstandsdygtig i selv barske miljøer. Moritz bruges til at reducere efterklang og skabe støjbarriere i praktisk talt alle typer miljøer. Dette kan være rum med høj luftfugtighed såsom svømmehaller eller udendørs rum. Moritz kan dog også klare mere barske miljøer, hvor der f.eks. arbejdes med kemikalier og opløsningsmidler, såsom i sundhedssektoren eller i fremstillings- og serviceindustrien. Derudover er Moritz-produkterne nemme at rengøre og er praktiske i miljøer, som skal holdes frie for bakterier og virus.
Moritz tilbydes både som flåder og bafler.