Artnovion - unikt akustikdesign

High-end akustikprodukter

Tonax er dansk distributør af det anerkendte high-end akustikbrand Artnovion. Artnovion designes og produceres i Portugal med stor omsorg for bæredygtighed – både hvad angår materialer og produktionsform. Den akustiske performance er dokumenteret, og designet er så unikt, at Artnovion anvendes af musikere, arkitekter og virksomheder i hele verden.

Se et bredt udvalg af Artnovions akustikprodukter i vores webshop, eller tjek Artnovions hjemmeside ud her. Vi forhandler hele Artnovions sortiment.

Elegant og kunstnerisk lydregulering og støjdæmpning

På elegant vis løfter Artnivions akustikprodukter et rums design med et kunsterisk udtryk.

I tonax vælger vi akustikmaterialer ud fra situationen og kundens konkrete designønsker og vi går aldrig på kompromis med den akustiske performance. Artnovions produktportefølje rummer absorbenter i smukke træ- eller stofmaterialer, diffusorer i kunstneriske designs, hybrider mellem absorbenter og diffusorer samt akustikmøbler til lydstudier.

Vi tilbyder alle typer af løsninger – fra klassiske akustikpaneler til mere farvestrålende og iøjnefaldende designløsninger. Vi samtænker æstetik og akustik i vores løsninger.

Se de mange spændende akustiske designs i vores webshop

 

ProAudio akustikprodukter

Artnovions produkter er målrettet ProAudio-verdenen, og er dermed designet så de indgår i et samspil med lydkilder og lydanlæg og sikrer en optimal lyd- og lytteoplevelse.

I sortimentet findes Bass Traps som placeres i forbindelse med højttalere samt diverse absorbenter og diffusorer – eller akustikpaneler der kombinerer absorption og diffusion. Bass Traps og akustikpaneler findes i et utal af former og farver og egner sig til kulturhuse, teater- og koncertsale, mødelokaler, kontorer, hotellobbyer, stuer, lydstudier og meget mere.

Se alle Artnovions akustikprodukter her.

Artnovion Sub Trap akustikprodukter

HIFI og hjemmebiograf

Rumakustikken har stor indflydelse på dine højttaleres reelle performance og på din lytteoplevelse! Hvis du indretter din stue eller din hjemmebiograf med Artnovions akustikpaneler, optimerer du effekten af dit HIFI-udstyr.  Artnovion akustikprodukter er skabt specifikt til brug sammen med AV-udstyr, og anvendes af feinschmeckere inden for lyd over hele verdenen.

Artnovion har et bredt udvalg af akustikpaneler og hjørneabsorbenter i smukke og kreative designs, der får AV-udstyr til at optræde som i symbiose med den akustiske baggrund.
Se produkter til hjemmebiograf her
Se produkter til hi-fi-rum og tv-stue her

Artnovion indretning med akustikprodukter

Lydstudier og Broadcast

Artnovions produkter  anvendes rundt omkring i hele verden i lydstudier og broadcast studier. Det cool design og kombinationen af diffusorer og absorbenter er kreeret specifikt med henblik på anvendelse i alverdens lydstudier. Se hvordan Robert Luciani har indrettet sit lydstudie med Artnovion

Få et tilbud på akustikregulering af et lydstudie
Alt vi skal bruge er et billede af rummet og målene på det. Med Artnovions design tool skaber vi et tilbud, der indeholder billeder af rummet, som det kommer til at se ud, samt akustiske målinger, så du ved præcis hvordan lydeffekten vil blive! Kontakt os på akustik@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden.

Lydstudier og Broadcast akustikprodukter

Jan Morel signatur produkter

Artnovion og den verdenskendte lydstudie designer Jan Morel samarbejder om Artnovions “Jan Morel signatur produkter” specielt designet til lydstudier for musikere. Jan Morel er go-to akustiker for nogle af de største navne inden for dansemusik: David Guetta, Hardwell og Martin Garrix er blot nogle få af de verdensførende kunstnere og producere, som han har designet og bygget lydstudier for.

Se Jan Morel signatur akustikprodukter til lydstudier her

Jan Morel studiedesigner med professionelle akustikprodukter

Bliv Artnovion forhandler!

Artnovion akustiksalg sker via vores forhandlernetværk af integratorer, som videresælger Artnovions unikke produkter til deres kunder. Med adgang til Artnovions smarte designværktøj kan du nemt og hurtigt hjælpe dine kunder med at dimensionere et akustikprojektet. Du kan også få et konkret designforslag fra Artnovions akustikingieniører med illustrationer, akustiske beregninger og monteringsvejledning.

Sælg Artnovion sammen med AV-produkterne

Forhandlere af AV-produkter står ofte med den problematik, at de installerer AV-udstyr i lokaler, der har store akustiske udfordringer, hvorved AV-udstyrts effekt og evne ikke udfoldes på den mest optimale måde. Akustikreguleringen kan dog forekomme som en stor mundfuld, hvis AV-integratoren ikke har en baggrund inden for akustik.

Gennem et samarbejde med Tonax kan integratorer få adgang til Artnovions univers og dermed akustikprodukter, service og et helt uovertruffent designværktøj, der designer og dimensionerer akustikprodukterne udfra lokalerne og deres anvendelse. der medfølger akustiske beregninger, så løsningen både vissualiseres og akustisk beskrives forud for bestilling. det har aldrig været nemmere at akustikregulere de lokaler, som AV-udstyret opsættes i! Kontakt os på akustik@tonax.dk; tlf. 86 89 80 29 eller benyt kontaktformularen nederst på siden.

Bliv en del af vores forhandlernetværk

Tonax er dansk distributør af Artnovions produktportefølje. Vi distribuerer produkterne via vores forhandlernetværk. Kontakt os gerne, hvis du er integrator eller arbejder for en virksomhed, der er interesseret i at forhandle Artnovions produkter. Få mere info på akustik@tonax.dk; tlf. 86 89 80 29 eller benyt kontaktformularen nederst på siden. 

Bliv forhandler af Artnovion akustikprodukter

Send en besked til os

Har du spørgsmål? Brug for råd og vejledning? Ønsker du et tilbud? Så kontakt os via denne kontaktformular, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os