Intercom

Her i kategorien præsenteres du for Williams AVs trådløse kommunikationssystemer. Systemerne giver dig mulighed for både at lytte og tale trådløst med andre alt efter sammensætningen af transmittere samt modtagere. Sammensæt dit personlige kommunikationssystem efter dit behov, eller tag et kig på vores mange totalløsninger, hvor der er tænkt på det hele.   


Her i kategorien finder du to forskellige systemer, der begge går under betegnelsen ”intercom”. Nedenfor går vi lidt mere i dybden, hvad de to forskellige systemer byder på.

Digi-Wave intercom

Digi-Wave er et yderst fleksibelt system, der byder på en transceiver-enhed og to forskellige modtagere. Med DLT 400-transceiveren kan du både lytte samt tale til de andre deltagere. Med modtagerne kan du kun lytte til kommunikationen. Du kan indsætte lige så mange transceivere og modtagere i din personlige opsætning, som ønsket. Enhederne kan forbindes med hinanden i forskellige grupper, så det kun er deltagerne i en specifik gruppe, der kan høre den pågældende kommunikation.

DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd.
DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier.
DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades.

Digi-Wave-enhederne har forskellige forprogrammerede programmer specielt egnet til forskellige situationer og kommunikationskrav. Disse programmer kan yderligere justeres og tilpasses, så de egner sig til enhver situation og anledning.

Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation
Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs)
Guidede ture – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs)
Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs)

Digi-Wave-enhederne kan bruges indenfor en rækkevidde på 274m. De er 100% trådløse og bærbare, så du kan bevæge dig ubesværet omkring. Enhederne kan hænge rundt om halsen i en halsrem, så du har hænderne fri og aldrig glemmer enheden et sted.

FM 863Mhz intercom

Med FM 863Mhz-systemet kan du transmittere trådløst via FM-båndet ud til lyttere på op til ca. 150m afstand. Systemet byder på transmission enten via en basestation eller bærbar transmitter – valget er dit! Med den dedikerede modtager kan du opfange lyden indenfor et givent område.
Systemet giver mulighed for utal af lyttere. Lytterne har mulighed for at bruge forskellige typer høretelefoner sammen med modtageren eller gøre brug af halsslynge. Med en halsslynge kan hørehæmmede får lyden bragt direkte ind i deres høreapparat eller CI. Sådan kan alle deltage og få lyden bragt direkte ind i ørerne på bedste vis!

FM 863Mhz systemet kan bruges til meget andet end forskellige former for tale og kommunikation. Med basestationen kan transmittere musik eller anden lydtjeneste.
Indsæt systemet til sprogtolkning, musikprogram, tour guide, høreassistance, generel vejledning m.m. Brug systemet på skoler, sygehuse, auditorier, biografer, teatre, stadioner m.fl.

Sammensæt dit system med tilbehør

Williams AV har tænkt på alle forskelligheder og situationer og byder derfor på et stort udvalg af tilbehør til at sammensætte og udbygge systemerne. Tag et kig på de forskellige mikrofoner, headset, høretelefoner, opladningsmuligheder, halsslynger, opbevaring og transport af større systemer m.m. Du finder helt sikkert det rette udstyr til dit personlige intercom-system!

Totalløsninger med alt inklusiv

Vi har sammensat forskellige pakker af Digi-Wave-systemet, hvor alt det nødvendige tilbehør er inkluderet. Totalløsningerne tager udgangspunkt i, hvor mange lyttere, der skal indgå samt til hvilket formål, intercom-systemet er tiltænkt. Find pakker dedikeret til tour guide, sprogtolkning samt personligt kommunikationsudstyr til én-til-en kommunikation. Se om der er en passende totalløsning til dig!