Telefoni med høj lyd

I kategorien telefoni giver vi dig et bredt udvalg af høretekniske hjælpemidler, der gør det nemmere for dig at telefonere trods en dårlig hørelse. Udvalget spænder bredt lige fra fastnettelefoner og mobiltelefoner med ekstra høj lyd til diverse tilbehør, der streamer lyden fra din smartphone til dit høreapparat/CI. Der er også taget hensyn til de ældre, som udover dårlig hørelse, også kan have problemer med at se. Her er et stort og nemt tastatur en kæmpe fordel. Find ud af, hvad der kan hjælpe dig bedst i hverdagen – vi står naturligvis også klar med råd og vejledning. 


Telefon til hørehæmmet 

Når hørelsen driller, kan telefoni være problematisk. Det kan både være udfordrende at høre, når telefonen ringer, og særligt udfordrende at høre samtalepartneren. Derfor kan en telefon med ekstra høj lyd være en kæmpe fordel. Vi har samlet et udvalg af telefoner, der er specielt udviklet til mennesker med høretab, så der er tænkt på alle problemstillinger i forbindelse med telefoni. Telefonerne er udviklet med ekstra høj ringetone samt forstærket samtalelyd med yderligere mulighed for toneregulering. Du kan derfor indstille telefonen, så lyden passer optimal til din hørelse. Nogle af telefonerne kan parres med dit høreapparat eller har indbygget teleslynge, så du får lyden direkte ind via høreapparatet. Der er også telefoner, der udover at ringe ekstra højt, også blinker i displayet for at gøre opmærksom på, at telefonen ringer. 

Telefoner til ældre og svagtseende 

For ældre eller svagtseende er det ikke kun lyden, der driller i forbindelse med telefoni – det kan også være svært at se tastaturet eller at betjene en telefon. Derfor er nogle af telefonerne i sortimentet specielt udviklet til mennesker, der har svært ved at se. Tasterne er gjort ekstra store og de forskellige funktioner er holdt så enkle, som muligt. Amplidetect 595 har endvidere udviklet et system med billeder, så det er nemt og enkelt at ringe op til sine kære. 

Streaming til høreapparat 

I kategorien kan du yderligere finde streamer til mobiltelefoni, hvor lyden fra din smartphone bliver streamet direkte til dit høreapparat eller cochlear implantat. Streameren forvandler dermed dine personlige høretekniske hjælpemidler til en slags høretelefoner. De fleste streamere kan bruges til en lang række lydkilder og begrænser sig dermed ikke kun til streaming af dine telefonsamtaler. Udover streamere er der også forskellige halsslynger i sortimentet. Halsslyngen bæres som indikeret rundt om halsen og forbinder din mobiltelefon med dine høreapparater eller cochlear implantat. 

Telefonsender som del af et varslingssystem 

Under vores kategori Alarmsendere til telefon vil du kunne finde systemer, der hjælper dig med at blive gjort opmærksom på, når telefonen ringer. De forskellige serier byder på telefonsendere, der signalerer, at telefonen ringer. Alt efter hvilke(n) modtager, du har installeret i dit personlige system, vil du kunne blive gjort opmærksom på opkaldet enten ved høj lyd, blinkende lys eller vibration. Se meget mere under kategorien Alarm og varsling