Streamere til høreapparater

Streamere til høreapparater er små, kompakte enheder, men gør alligevel en verden til forskel for brugere af høreapparater og cochlear implantater! De kan have mange forskellige funktioner og features, men fælles for dem alle er, at de forvandler dit høretekniske hjælpemiddel til trådløse høretelefoner for digitale enheder. Dette kan være dit TV, smartphone, lydanlæg, computer m.m. Få lyden bragt direkte ind i ørerne samtidigt med, at du har stor bevægefrihed. Stream løs med vores udvalg af streamere! 


Forskellige funktioner og features 

Streamerne tilkobles din lydkilde, hvad end det er dit TV, mobil, laptop eller andet. Oftest bruges Bluetooth til at forbinde enhederne med, men for lydkilder uden Bluetooth tilbydes der også streamere, der forbindes via kabel. Streameren giver dermed din lydkilde en trådløs senderfunktion.
Nogle streamere er beregnet til at ligge på et bord i nærheden af lydkilden imens andre streamere er beregnet til at bæres på kroppen – f.eks. rundt om halsen eller klipses på tøjet.
Mange gange fungerer streamerne, der bæres på kroppen, også som små fjernbetjeninger til dit høreapparat. Du kan dermed skrue op og ned eller skifte program på høreapparatet. Lydstyrken kan dermed justeres individuelt og uafhængigt af lydkilden. Dette er særlig praktisk, hvis du ser fjernsyn sammen med andre, som ikke ønsker TV’et skruet op på max.  

I sortimentet finder du også streamere, der kan bruges som samtaleforstærkere. De har dermed enten en indbygget mikrofon, eller en separat mikrofon, der kan bæres af samtalepartneren. Du kan dermed streame talen fra din samtalepartner trådløst lige ind i dit høreapparat/CI og aldrig gå glip af vigtige informationer eller daglig small talk. 

Til telefoni er streamerne også særlig anvendelige, hvad end samtalen foregår via mobiltelefon eller online på computeren. Via Bluetooth får du lyden transmitteret direkte til dit personlige høretekniske hjælpemiddel, og du kan høre personen i den anden ende klart og tydeligt. 

Med streamer til din computer eller laptop vil du udover online videomøder også kunne deltage i webinarer eller online undervisning uden at gå glip af vigtige informationer. Lyden streames direkte til dit høreapparat/CI, og du kan deltage i mødet eller seminaret på lige fod med dine kollegaer. 

Høreapparatspecifikke streamere 

Streamerne kan være specielt udviklet til et bestemt mærke eller type af høreapparater. Der står oplyst på produktsiden, hvilket mærke eller type, streameren kan bruges til. Ofte kan streamerne dog alligevel bruges sammen med andre mærker. Vores teknikere hjælper meget gerne med at finde en streamer, der passer lige netop til dit høreapparat. 

Fri som fuglen 

I udviklingen af streamerne er der lagt fokus på, at brugeren skal være helt ugeneret af enhederne og kunne bevæge sig frit omkring. Med de forskellige trådløse løsninger kan du bevæge dig ubesværet omkring samtidigt med, du streamer løs. Rækkevidden på de forskellige produkter kan variere – alt fra 2 meter til 30 meter. Se mere information på de enkelte produktsider eller kontakt vores kundeservice for at få råd og vejledning om de enkelte produkter. Sammen finder vi helt sikkert det passende til dig og dit behov!