Bass Traps / Hjørneabsorbenter

Se vores udvalg af diverse basfælder til at få styr på bassen i dit hi-fi-rum, tv-stue eller andet lydrum. Vi tilbyder forskellige løsninger til at blive monteret enten i hjørner, på vægge eller som stand-alone optioner. Akustikelementerne tilbydes i flere forskellige designs, som igen tilbydes i en lang række forskellige farver og finish.


Giv dit lydudstyr de bedste vilkår

Har du et dedikeret hi-fi-rum, tv-stue eller andet rum, hvor du har gjort lidt ekstra ud af dit lydudstyr? Så er det megaærgerligt, hvis du ikke samtidigt også lige får styr på akustikken i dit rum! En dårlig akustik i rummet kan underminere selv det bedste og mest professionelle lydudstyr, og du vil ikke få den optimale lydoplevelse, når du ser en film eller lytter til musik.

For at få styr på akustikken skal du beskæftige dig med en blanding af absorption samt diffusion af lydbølgerne. Med et rum særligt dedikeret til lydudstyr, skal du dog yderligere også tænke på absorption af bassen, som ellers kan give et meget brummende lydbillede i rummet.
Bas består af lave frekvenser, og bliver ofte fanget i hjørnerne i et rum, hvor de kastes rundt og reflekteres vilkårligt i rummet. Det kan derfor være en rigtig god ide at få fanget disse lave frekvenser, hvilket gøres effektivt med basfælder, også kaldet bass traps eller hjørneabsorbenter.

Vi tilbyder forskellige akustikløsninger til at få styr på bassen i dit hi-fi-rum – hver især med forskellige fordele og muligheder. Vi tager dig i hånden og præsenterer de forskellige løsninger for dig her.

Basfælde som vægpanel

Se vores udvalg af vægpaneler, der er specielt udviklet til at absorbere bassen. Vægpanelerne kan monteres i hjørnerne i rummet, men også på vægge. Du har derfor mulighed for en fleksibel indretning af dine akustikelementer, hvis ikke hjørnerne altid er en option. Bass trap vægpaneler fås med flere forskellige frontdesigns, så du kan vælge imellem frontpaneler i beklædt med stof eller fremstillet af træ.

Mobile basfælder

Har du brug for en mere fleksibel løsning til dit rum? Vil du gerne undgå at montere noget på væggene? Så tag et kig på vores bass trap mobilvægge! Med mobile løsninger har du en stor fleksibilitet i indretningen og kan hurtigt omrokere, hvis du har brug for dette. Se de forskellige modeller eller sammensæt din helt personlige mobile basfælde med Bass Trap Stander, der kan kombineres med alle Artnovions bass trap hjørneabsorbenter.

Hjørneabsorbenter med enestående teknik

Hjørneabsorbenter er beregnet til at blive monteret i et eller flere hjørner i rummet og fanger effektivt de lave frekvenser.
Hjørneabsorbenterne fra Artnovion byder på en særdeles innovativ og effektiv absorptionsteknik for de lave frekvenser (bassen). En helt enestående teknik, der absorberer bedre og helt ned til meget lave frekvenser med mulighed for finjustering til bestemte frekvenser – du finder kun denne unikke teknik i Artnovions produkter, eftersom Artnovion ejer patentet. Et resultat af mange års erfaring og udvikling!

Sub traps til de helt dybe toner

Med vores udvalg af sub traps får du styr på de helt lave frekvenser i 40 – 60 Hz bredbåndet i dit lydrum, som ellers kan være svære at behandle på anden vis. Sub Traps-enhederne er yderst effektive absorbenter specielt udviklet til at kunne indstilles til at arbejde med specifikke resonansfrekvenser indenfor nævnte frekvensområde. Vælg mellem sub traps til at blive monteret i hjørnerne eller stand-alone varianter!

Matchende akustikdesign

Alle bass trap modellerne har en tilsvarende absorbent i sortimentet, så du har mulighed for at indrette dit rum med bass traps samt absorbenter i en kontinuerligt matchende stil. Tag et kig på de mange absorbenter i skønne designs.

Finder du ikke et passende design her i kategorien? Så tag et kig på basfælderne i kategorien PRO audio & Lydstudie her.