Højttalere til tale (soundfield)

Et godt lydsystem til klasselokalet indbefatter en god soundfield højtaler. Her i kategorien finder du højtalere fra forskellige serier, der hver især byder på komplette soundfield-systemer til at forbedre lydforholdene i klasselokalet. Højtalerne er specielt udviklet til at forstærke og fordele lyden ligeligt ud i rummet, så alle elever kan høre klart og tydeligt, hvad der bliver sagt – også dem på bagerste række! 


For elever med høretab 

Særligt for elever med høretab kan lydforholdene i klasselokalet være ekstra problematisk, som ofte er kendetegnet med meget støj, larm og mange, der snakker på én gang. Selv for elever med høreapparat eller cochlear implantat, må disse høretekniske hjælpemidler ofte melde pas på det udfordrende lydmiljø. For disse elever er det en kæmpe hjælp, at der gøres brug af et godt soundfield lydsystem i klasselokalet. Ved brug lærer- og elevmikrofoner i undervisningen vil stemmen ikke kun blive forstærket, men den unødvendige baggrundsstøj bliver endvidere sorteret fra. Transmissionen via højtalerne fordeler stemmen klart og tydeligt ud i hele rummet, og det føles som om, læreren står lige ved siden af dig.
De fleste serier byder endvidere på muligheden for at få lyden transmitteret direkte ind i høreapparatet eller cochlear implantatet, så elever med personlige høretekniske hjælpemidler endnu lettere får tilgang til lyden.    

For elever med koncentrationsvanskeligheder 

For elever med koncentrationsvanskeligheder kan det være svært at holde fokus i undervisningen i støjfyldte miljøer. Ved at kunne høre læreren, eller hvem der nu har ordet, klart og tydeligt kan hjælpe den pågældende elev med at koncentrere sig om det vigtige. 

Kombinér med forskellige mikrofoner

Højtalerne er naturligvis ikke alene stående systemer, men skal kombineres med én eller flere mikrofoner eller transmittere. Vi byder derfor på et stort udvalg af forskellige mikrofoner, der indgår i de samme serier, som højtalerne. Vi byder på elevmikrofoner, lærermikrofoner, mikrofoner til gruppearbejde samt komplette skoleanlæg. Tag et kig rundt i de forskellige kategorier og dan dig et overblik over dit behov for undervisningen på netop din skole eller undervisningsinstitution. 
Udover mikrofoner byder de fleste serier endvidere på transmission af lyd fra computer, TV, smartboard eller anden lydkilde til brug i undervisningen. Med en soundfield højtaler vil alle elever tydeligt kunne høre transmissionen og følge undervisningen. 

Forskellige brands

Højtalerne er alle en del af forskellige serier med et komplet udvalg af tilbehør. Vi tilbyder stærke brands, der står for god kvalitet. Så valget er overladt til dig, skal det være VOX, Roger, FrontRow Juno eller Audinor?