Halsslyngemodtagere

Vi byder på en masse forskellige produkter til trådløs kommunikation i undervisningen specielt egnet til hørehæmmede, f.eks. forskellige mikrofoner og transceivere. For at opfange den trådløse kommunikation, præsenterer vi her i kategorien de forskellige modtagere fra de forskellige produktserier, som giver dig mulighed for at lytte via halsslynge – eller alternativt høretelefoner. Valget er dit!  


Halsslynge eller høretelefoner 

De fleste trådløse lydsystemer byder på en modtager, som valgfrit kan bruges med halsslynge eller høretelefoner. Dvs. hvis du er bruger af høreapparat eller cohclear implantat med telespole, kan du via halsslyngen få lyden sendt direkte ind i dit høreapparat/CI. Har du ikke noget personligt høreteknisk udstyr? Så kan du vælge at bruge modtageren sammen med dine yndlingshøretelefoner og få lyden transmitteret direkte ind i ørerne. Oftest er halsslynge/høretelefoner ekstra tilbehør, så du frit kan vælge, hvad du ønsker. Modtagerne giver dig mulighed for at justere lydstyrken m.m. direkte på enheden. 

Den perfekte kombination 

Modtagerne skal bruges i kombination med mikrofonerne fra samme serie. Skal din opsætning byde på lærermikrofon? Elevmikrofon? Mikrofon til gruppearbejde? Tag et kig rundt i de forskellige kategorier og find den perfekte kombination til din skole eller uddannelsesinstitution.  

ListenTALK Education 

Det helt særlige ved ListenTALK Education er, at der kun bydes på én enkelt enhed, men denne ene enhed kan til gengæld det hele! Den kan bruges som lærermikrofon, elevmikrofon og som modtager – naturligvis til brug sammen med flere enheder. Er det uklart, hvor mange mikrofoner kontra modtagere, du skal bruge i undervisningen? Med ListenTALK Education-enhederne kan du indsætte dem som det ene eller det andet og er dermed yderst fleksibel. Tilslut en halsslynge eller høretelefon og enheden er forvandlet til en modtager. 

Audinor serien 

Audinor-serien byder på hele to forskellige modtagere. Fælles for dem begge er, at de valgfrit kan bruges med halsslynge eller høretelefoner. Den ene modtager har den ekstra feature, at den har indbygget mikrofon, og kan derfor endvidere bruges som samtaleforstærker på nært hold. Kombinér modtagerne med en eller begge mikrofoner i serien – henholdsvis lærermikrofon eller elevmikrofon til f.eks. gruppearbejde. 

Digi-Wave-serien 

Digi-Wave-produkterne er et professionelt trådløst kommunikationssystem, der giver mulighed for enten en-vejs eller to-vejs-kommunikation alt efter sammensætningen af enhederne. DLT 400 er en transmitter, der kan bruges som mikrofon til f.eks. gruppearbejde. Med en DLR 400 modtager, kan den pågældende elev lytte enten via halsslynge eller høretelefoner og høre, hvad der bliver diskuteret i gruppen.  

Roger-serien 

Roger-serien byder på et væld af forskellige produkter til brug i undervisningen. I denne serie finder du mikrofoner egnet til lærer, elever, gruppearbejde m.m. Via Multimedia Hub kan der yderligere transmitteres lyd fra diverse lydkilder. Med Roger Neckloop halsslyngemodtager kan du modtage hele molevitten og få transmitteret lyden direkte til dit høreapparat/CI. Bær modtageren ubesværet rundt om halsen, så du ubekymret kan deltage i undervisningen. Se evt. også vores kategori for Modtagere til høreapparater. 

Se hvilken serie og modtager, der passer bedst til din undervisning og behov.