Skærmvægge

Her i kategorien præsenterer vi dig for akustiske skærmvægge, der er særlig egnet til akustikbehandling i større, åbne rum. Skærmvæggene består af effektive absorbenter, der sikrer en behagelig lydatmosfære i rummet. Se de forskellige designs eller sammensæt din helt egen skærmvæg med et stander kit.


Akustiske skærmvægge

Til større åbne rum kan akustiske skærmvægge være det perfekte redskab til at behandle akustikken i lokalet. I større lokaler er det begrænset med vægplads til andre typer akustikløsninger, hvorfor det er helt ideelt at indsætte skærmvægge taktisk placeret i lokalet. De akustiske skærmvægge er opbygget af absorbenter, der effektivt behandler og absorberer lydbølgerne i rummet. Således bliver efterklang og ekko væsentligt reduceret, hvilket bidrager til en behagelig lydatmosfære.
En ekstra bonus med skærmvægge er naturligvis, hvordan de yderligere kan bruges til at afskærme, opdele et rum og bringe lidt mere privatliv ind i lokalet. Dette er særdeles praktisk i åbne kontorlandskaber, studiemiljøer, kantiner, fitness studier og mange flere.
Skærmvægge er yderligere særdeles fleksible og kan flyttes rundt med efter behag.

Patenteret teknologi

Skærmvæggene er opbygget med Artnovions patenterede FixArt Tube-system. Skærmvæggen er nem at samle og absorbenterne klikkes ganske enkelt fast på FixArt Tube-rørene. Dermed er absorbenterne yderst nemme at udskifte, hvis du en dag får lyst til et nyt look og design. FixArt Tube-rørene giver en fleksibel mulighed for to forskellige højder alt efter, om du ønsker at installere to eller 3 absorbenter på skærmvæggen. En skærmvæg bestående af 3 paneler opnår en samlet højde på ca. 2,1 m og en skærmvæg med 2 paneler har en højde på ca. 1,5 m.

Design din egen skærmvæg

Udover de skærmvægge, der tilbydes her i kategorien, har du yderligere mulighed for at sammensætte din helt egen skærmvæg! Måske de færdige skærmvægge ikke lige passer ind i dit indretningsdesign? Med Stander Kittet til opbygning af egen skærmvæg åbnes der en dør til en verden af forskellige designmuligheder. Standeren kan nemlig bruges sammen med alle Artnovions standard absorbenter. Således får du en masse forskellige designs at vælge imellem og ikke mindst et utal af forskellige farver og finish. Skal din skærmvæg have et frontpanel i stof eller træ? Hvilken farve skal den have? Søger du et design i naturlig træfinish? Dyk ned i de mange forskellige absorbenter og find det design, der passer til netop dit lokale.
Har du brug for en helt unik og personlig stil til dine skærmvægge? Så giver Helen samt Ulysses dig yderligere mulighed for at få printet dit eget foto på absorbenterne.
Vi har gjort det nemt for dig ved at tilføje de absorbenter, der passer til standeren, nederst på produktsiden for standeren. Så skal du blot bladre igennem de forskellige muligheder og lade dig inspirere.