Universelle modtagere til høreapparater

Se vores udvalg af modtagere til høreapparater/CI. Med disse modtagere kan du få transmitteret lyden fra en lang række produkter, f.eks. diverse mikrofoner, direkte ind i dit høreapparat/CI. Universelle modtagere er uafhængige af høreapparatsmærke. 


Universelle modtagere til dit høreapparat

Her i kategorien præsenteres du for Roger-modtagere, der ikke mærkespecifikke, og derfor passer til alle høreapparater. Dermed kan alle hørehæmmede have glæde af Roger-seriens produkter.

Roger X er en universel modtager og er kompatibel med praktisk taget alle taleprocessorer eller streamere til høreapparater og cochlear implantater på markedet. Den klikkes nemt og enkelt på høreapparatet, og du kan derved modtage lyd fra alle systemets Roger-sendere.

Alternativt byder Roger-serien på en halsslynge-modtager, der kan bruges med alle høreapparater og cochlear implantater med telespole. Den bæres nemt og praktisk om halsen og forbinder trådløst dit høretekniske apparat med Roger-seriens sendere.

Hvad er Roger-serien?

Roger-serien er udviklet af Phonak og består af en serie af trådløse produkter, der alle kan parres med hinanden. Serien er specielt udviklet for hørehæmmede til at hjælpe dem med at høre, hvad der bliver sagt i undervisningen eller i andre situationer med meget baggrundsstøj, længere afstand m.m. Serien byder på flere forskellige mikrofoner specielt udviklet til forskellige situationer f.eks. bordmikrofon, elevmikrofon eller lærermikrofon, som kan bruges både i undervisningssituationer, til gruppearbejde, til konferencer, møder eller seminarer. Fælles for mikrofonerne er, at lyden skal modtages med en dedikeret modtager, så den hørehæmmede kan få lyden bragt direkte ind i ørerne.

Se alle produkter i Roger-serien her!