Integrerede modtagere til høreapparater

Se vores udvalg af modtagere til høreapparater. Med disse modtagere kan du få transmitteret lyden fra en lang række produkter, f.eks. diverse mikrofoner, direkte ind i dit høreapparat. De designintegrerede modtagere kobles direkte på høreapparatet – yderst diskret og fuldt integreret i høreapparats design. Find den modtager, der passer til dit høreapparat samt farve!


Modtagere til dit høreapparat

Her i kategorien præsenterer vi dig for Roger-seriens modtagere, der kobles direkte på dit høreapparat. Med disse modtagere får du lyden fra de forskellige Roger-produkter transmitteret direkte ind i høreapparatet. Modtagerne er specifikt designet til mærkespecifikke høreapparater, så valget af modtager afhænger af, hvilket høreapparat, du har. De kaldes for designintegrerede modtagere fordi, de virkelig er designet specielt til at blive integreret i høreapparatets design, så den er så diskret som muligt. Modtageren kobles direkte på høreapparatet – typisk hvor batteriet sidder – og er klar til brug.
Modtagerne fås i et væld af forskellige farver – naturligvis i netop de samme farver, som høreapparaterne tilbydes i. Se hvilken modtager, der passer til netop dit høreapparat!

Er der ingen passende modtager til netop dit høreapparat? Så tag lige et kig i kategorien Universelle modtagere til høreapparater, der ikke er designet til et specifikt høreapparat.

Hvad er Roger?

Roger-serien fra Phonak består af en lang række trådløse produkter, der alle kan parres med hinanden. Serien er specielt udviklet for hørehæmmede til at hjælpe dem med at høre, hvad der bliver sagt i undervisningen eller i andre situationer med meget baggrundsstøj, længere afstand m.m. Produkterne kan bruges både i undervisningssituationer, til gruppearbejde, til konferencer, møder eller seminarer.
Serien byder på flere forskellige mikrofoner specielt udviklet til forskellige situationer f.eks. bordmikrofon, elevmikrofon eller lærermikrofon. Fælles for dem alle er, at lyden skal modtages med en dedikeret modtager, så den hørehæmmede kan få lyden bragt direkte ind i ørerne.

Se alle Roger produkterne her!