Modtagere til høreapparater

Se vores udvalg af modtagere til høreapparater. Med disse modtagere kan du få transmitteret lyden fra en lang række produkter, f.eks. diverse mikrofoner, direkte ind i dit høreapparat. De designintegrerede modtagere kobles direkte på høreapparatet – yderst diskret og fuldt integreret i høreapparats design. Find den modtager, der passer til dit høreapparat samt farve! Kategorien byder endvidere på universelle modtagere, så alle kan gøre brug af de mange hjælpemidler, der findes til undervisningsbrug. 


Phonak Roger-serien 

Roger-serien fra Phonak består af en lang række trådløse produkter, der alle kan parres med hinanden. Serien er udviklet specielt for hørehæmmede til at hjælpe dem med at høre, hvad der bliver sagt i situationer med meget baggrundsstøj, længere afstand m.m. Produkterne kan bruges både i undervisningssituationer, til gruppearbejde, til møder, konferencer, seminarer eller blot til derhjemme. Serien byder på flere forskellige mikrofoner specielt udviklet til forskellige situationer f.eks. til at fungere som bordmikrofon, elevmikrofon eller lærermikrofon – de fleste af mikrofonerne har flere forskellige funktioner. Fælles for dem alle er, at lyden skal modtages med en dedikeret modtager, så den hørehæmmede kan få lyden bragt direkte ind i ørerne.
Se de forskellige mikrofoner under kategorierne: Elevmikrofoner, Lærermikrofoner, Mikrofoner til gruppearbejde, Skoleanlæg – eller brug søgefeltet og indtast Roger – så får du det fulde sortiment serveret!

Designintegrerede modtagere 

De designintegrerede modtagere i Roger-serien bruges til at få lyden fra de forskellige Roger produkter transmitteret direkte ind i høreapparatet. Sådan kan den hørehæmmede høre, hvad der bliver sagt i undervisning, til mødet eller derhjemme ved middagsbordet.
De kaldes for designintegreret fordi de virkelig er designet specielt til at blive integreret i høreapparatets design, så den er så diskret som muligt. Den kobles direkte på høreapparatet, typisk hvor batteriet sidder, og er klar til brug.
Modtagerne fås i et væld af farver – naturligvis de samme farver, som høreapparaterne tilbydes i.
Se hvilken modtager, der passer til netop dit høreapparat. 

Universelle modtagere 

Fandt du ikke en passende modtager til netop dit høreapparat? Bare rolig, Roger-serien byder naturligvis også på universelle modtagere, så alle kan gøre brug af serien.
Roger X er en universel modtager og er kompatibel med praktisk taget alle taleprocessorer eller streamere til høreapparater og cochlear implantater på markedet.
Alternativt byder Roger-serien på en modtager med halsslynge. Den bæres nemt og praktisk om halsen og via halsslyngen kan alle høreapparater og cochlear implantater med telespole opfange lyden, og bringe den direkte ind i dit øre. 

Er du berettiget til bevilling af høreteknik?

Som studerende er kommunikation altafgørende. Desværre kan du gå glip af vigtige dele af undervisningen eller samtaler på grund af afstand eller baggrundsstøj. Her hjælper Roger dig med at høre bedre i undervisningslokaler og ved gruppesamtaler. En hørenedsættelse skal ikke påvirke din trivsel. Kontakt din kommune eller kommunikationscenter for at få undersøgt muligheden for en bevilling, så du igen kan deltage aktivt i undervisningen på lige fod med dine medstuderende.