ListenTALK: 1-vejs og 2-vejs-kommunikation

Her i kategorien finder du ListenTALK trådløse kommunikationssystem med mulighed for en-vejs og to-vejs-kommunikation. ListenTALK-systemet giver dig mulighed for både at lytte og tale trådløst med andre og kan bruges i en lang række forskellige situationer, jobs og brancher. De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvilket behov, der er for kommunikationen. 


ListenTALK trådløst kommunikationssystem

ListenTALK er et trådløst, bærbart kommunikationssystem, der giver brugerne mulighed for at lytte og tale med hinanden i forskellige situationer. Systemet byder på en transceiver, der er en kombineret sender og modtager, som giver mulighed for fleksibel to-vejs-kommunikation. Systemet består desuden af en basic– og en pro-modtager, hvormed brugerne kan lytte til samtalen, og er dermed egnet til en-vejs-kommunikation.

De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvilket behov, der er for kommunikationen. Et ListenTALK-system består af mindst én transceiver og forskellige kombinationer af transceivere og modtagere. Opsætningen tager udgangspunkt i, hvor mange deltagere, der skal indgå, enten passivt eller aktivt, i kommunikationen.

Fleksibelt kommunikationssystem

ListenTALK Kommunikationssystemet er yderst brugervenligt og fleksibelt og kan derfor anvendes til mange forskellige formål, jobs og brancher. Nedenstående er blot nogle af de scenarier, hvor ListenTALK er særdeles egnet:

Assistive listening: Kan bruges enten som en-vejs eller to-vejs-kommunikation
Intercom: To-vejs-kommunikation
Guidede ture: Med én eller flere rejseledere. Systemet sammensættes alt efter, om publikum skal kunne stille spørgsmål eller kun lytte til rejselederen (en-vejs eller to-vejs-kommunikation)
Sprogtolkning: Et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (en-vejs-kommunikation)

Tilbehør til dit ListenTALK system

ListenTALK byder på et stort udvalg af tilbehør, så systemet kan tilpasses forskellige behov og funktioner.
Her finder du bla. forskellige former for headsets, høretelefoner og mikrofoner, så du kan lytte og tale på den optimale måde i din pågældende situation.
Serien byder også på forskellige opladnings- og opbevaringsmuligheder alt efter, hvor mange enheder, din opsætning består af. Med en opladningsbakke er alle enhederne hurtigt forsynet med ny energi.
Tag et kig forbi tilbehørskategorien og find det passende tilbehør til dit ListenTALK system.