PRO audio & Lydstudie

Vi tilbyder et stort udvalg af akustikprodukter til behandling af akustikmiljøet i dit lydstudie, musikrum eller andet rum til musikalsk anvendelse. Her i kategorien finder du både absorbenter, diffusorer samt bass traps til behandling af samtlige lydfrekvenser. Her finder du endvidere akustiske møbler til dit professionelle lydstudie. Se de mange produkter fra det anerkendte akustikfirma Artnovion samt det populære Jan Morel Design.


Hvorfor akustikbehandle dit lydstudie?

Som musiker, koncertmanager eller musikproducent kender du sikkert allerede til vigtigheden af en god rumakustik i et lydstudie, koncertsal, øvelokale m.fl. Hvordan lyden bevæger sig rundt i et givent lokale og bliver reflekteret, har en enorm indflydelse på, hvordan musikken opfattes og høres, samt på kvaliteten af lydoptagelser i rummet. Det er derfor vigtigt at få skabt det helt rette akustiske miljø i et lydstudie for at hæve kvaliteten af musikken uden gener af efterklang. 

Et rums indretning, størrelse, møbler, gardiner, vinduer, loft og gulv har alle betydning for, hvordan lyd bevæger sig i et rum. Alle enheder har betydning for, hvordan lydbølgerne reflekteres og absorberes, og hvor meget efterklang og ekko, du hører. Du kan heldigvis selv gøre rigtig meget for at få lydbølgerne til at opføre sig lige som du vil have dem til. Ved at lege med en kombination af absorption og diffusion af lydbølgerne kan du komme de fleste problemområder til livs. Absorberende materialer forhindrer eller reducerer i høj grad refleksioner, mens diffusorer spreder refleksionerne ud i mange forskellige retninger og skaber mere homogene lydfelter.  

Akustik til lydstudie og PRO audio

Vi tilbyder et stort udvalg af akustikprodukter til behandling af lydbølgerne i dit lydstudie. Hvad end dit lydstudie er derhjemme i stuen, i kælderen eller et større lokale finder du passende akustikelementer hos os. Har du et hybridstudie, der skal være fleksibelt og omskifteligt? Så tilbyder vi også mobile løsninger, der kan omrokeres og flyttes rundt med. 

Absorbenter 

Med de mange forskellige absorbenter i vores sortiment kan du opnå den rette absorption af lydbølger og deres refleksioner. Panelerne er nemme at montere enten på vægge eller lofter og kan sammensættes og kombineres til større mesterværker eller holdes i små, subtile arrangementer. Vælg imellem de mange skønne og unikke designs, farver og materialer – eller få dit helt eget foto printet på et absorbentpanel! Mulighederne er mange så du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet og din personlige stil!    

Diffusorer 

En diffusor består af forskellige geometriske udformede paneler og materialer, der er nøje udviklet til at bryde, eliminere og sprede refleksioner. Placeret strategisk i rummet er de et yderst effektivt redskab til at kontrollere lydbølgerne i dit musikrum. De sjove geometriske mønstre er absolut ikke tilfældige, men baseret på matematiske teorier om lydbehandling. Samtidigt skaber de geometriske mønstre nogle helt unikke og ekstravagante designs. Diffusorerne i vores sortiment fås i mange forskellige farver og finish, så de kan tilpasses netop din stil og smag. 

Nogle akustikpaneler bringer det bedste fra to verdener sammen og er såkaldte hybrider af både absorbenter og diffusorer. 

Bass traps / Hjørneelementer 

Lydbølger bevæger sig rundt i et rum og bliver reflekteret på “hårde” flader såsom loft, vægge, gulve m.m., hvilket kan skabe uønsket efterklang og ekko i dit lydstudie. Især hjørnerne i et rum kan være problematiske, da lydbølgerne her kastes rundt imellem de to vægge. De dybe frekvenser har især en tendens til at blive fanget i hjørnerne og skabe problemer. Det hele forværres af, at de fleste lydstudier er små rum, hvor der ikke er langt imellem væggene samt hjørnerne, så lydbølgerne kastes vilkårligt omkring. Derfor er bass traps / hjørneelementer særlig vigtige i et lydstudie til at kontrollere de dybe frekvenser.

Vi har et stort udvalg af bass traps og hjørneelementer, der hjælper med at løfte akustikken i dit lydstudie og fremmer kvaliteten af musikken. De fås i forskellige designs, farver og materialer, så de passer ind i ethvert studiemiljø. 

Akustikprodukter fra Artnovion 

Vi er dansk distributør af Artnovions populære akustikprodukter, som anvendes rundt i hele verdens lydstudier og broadcast studier. Produkternes performance, kvalitet og unikke designs har opnået stor anerkendelse rundt i verden. Vi er stolte af at forhandle Artnovions samlede sortiment i Danmark. 

Jan Morel lydstudie 

Den verdenskendte akustikdesigner Jan Morel har i mange år inspireret og hjulpet massevis af producenter og DJs med at indrette deres lydstudier, og få deres musik til at lyde bedre under de rette akustiske betingelser. Det var derfor helt naturligt for Jan Morel at indgå et partnerskab med Artnovion for sammen at kreere helt unikke akustikelementer dedikeret til producenter og DJs lydstudier. Sådan opstod Jan Morel Signature Line.

Tag et kig rundt i Jan Morel kategorien og se de forskellige akustikløsninger, der er blevet udviklet med Jan Morels kendskab og unikke stil kombineret med det bedste fra Artnovions teknologi. 

Vi hjælper dig – naturligvis!

Inden du kaster dig ud i at købe vilkårlige absorbenter, diffusorer og bass traps, er det vigtigt, at du først kender til problematikken i netop dit musikrum. Så ved du, hvor der skal sættes ind og hvilke knapper, der skal trykkes på i henhold til akustikken. Vi hjælper dig naturligvis med denne proces. Vores akustikeksperter står klar til at hjælpe dig og giver råd og vejledning til valg af akustikprodukter.  

Finder du ikke de helt rigtige akustikløsninger her i kategorien? Så prøv at tage et kig i vores andre akustikkategorier. Akustikprodukterne har mange anvendelsesmuligheder og er sjældent begrænset til én bestemt type af rum: Kontor- og mødelokaler | Hi-Fi-rum og tv-stue | Hjemmebiograf | Mobil akustik og skillevægge | Arkitektur & Byggeri