Hjemmebiograf

Denne kategori byder på kvalitets-akustikprodukter til din hjemmebiograf, lydstudie m.m. Produkterne tilhører Artnovions Cinema-serie, der er en yderst fleksibel serie, der kan tilpasses mange forskellige rum og miljøer. Det særlige ved cinema-serien er, at den består af forskellige frontpaneler og rammer, der kan kombineres på kryds og på tværs. Med disse hybride akustikpaneler kan du tilpasse og designe dit eget rum alt efter ønsket funktion og stil. Vælg mellem mange forskellige farver og finish til at matche netop dit rum og indretning! 


Specielt udviklet til formålet 

Akustikken i din hjemmebiograf har stor indflydelse på dine højttaleres reelle performance og på din lytteoplevelse! Cinema-serien er specielt udviklet med henblik på hjemmebiografer og lydstudier og fremmer effekten af dit HIFI-udstyr. De forskellige paneler er udviklet og designet med henblik på de akustik-problematikker, der oftest gør sig gældende i sådanne rum. Søger du den rette løsning til din hjemmebiograf eller lydstudie er Cinema-produkterne det helt rette valg. Produkterne kan dog naturligvis bruges til mange andre rum og formål. Pga. de mange sammensætningsmuligheder og forskellige funktioner kan du designe et panel, der løfter netop dit akustik-problem. 

Hver ramme – sin funktionalitet 

Alt efter ønsket funktion for din akustikvæg kan du vælge imellem fire forskellige rammer til at montere frontpanelerne på. Hver ramme har sin helt særlige funktion og du sammensætter dermed din akustikvæg alt efter, hvilken effekt, der ønskes i rummet. Skal energien i rummet absorberes? Fordeles ud i rummet? Eller skal stående bølger reduceres? Med de forskellige komponenter opnår du den helt optimale balance og akustik i dit rum:
Bass Trap: Mindsker effekten af stående bølger ved at reducere lavfrekvente tilstande i rummet (bassen)
Diffusor: Fordeler energien over et stort område, og skaber mere homogene lydfelter
Absorber: Fjerner energi fra indkommende lydbølger, hvilket reducerer refleksioner og den samlede efterklangstid
Speaker: Bruges til problemfrit at integrere væghøjttalere i akustikvæggen

Unikke og tidløse frontpaneler 

De forskellige frontpaneler i Cinema-serien byder på forskellige og helt unikke, tidløse designmuligheder. Hvert frontpanel tilbydes i mange forskellige farver og finish, så du kan sammensætte en akustikvæg, der ikke blot er yderst funktionel, men som samtidigt giver dit rum et kunstnerisk udtryk. Du kan lege med æstetik og symmetriske – og asymmetriske – linjer i dit design og danne et panel, der fremstår som et sandt mesterværk. 

Vi hjælper dig! 

Du er naturligvis ikke overladt til dig selv – vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit rum. Vi laver professionelle akustikmålinger for at identificere problemstillingerne i lokalet, giver råd og vejledning til produktvalg, og hjælper med montering af panelerne. Du bliver hjulpet hele vejen igennem processen, så du føler dig tryg og tilpas med den endelige produktløsning!   

Flere muligheder!

Finder du ikke et passende design her i kategorien til din hjemmebiograf? Så har vi heldigvis masser af andre akustikløsninger at byde på. Tag et kig rundt i vores andre kategorier, der ligeledes byder på absorbenter, diffusorer, bass traps og endda større væg-til-væg løsninger. Gå på opdagelse i de forskellige kategorier og find den passende løsning til dig!
PRO audio & Lydstudie | HI-FI-rum og tv-stue | Akustikpaneler