Varsling

Som hørehæmmet eller døv kan der være en del lyde i hverdagen, som man går glip af dette gælder ikke mindst i løbet af arbejdsdagen. For at du kan føle dig tryg og opdateret med, hvad der foregår omkring dig på arbejdspladsen, har vi samlet et udvalg af varslingsprodukter, der informerer dig, hvis brandalarmen hyler, telefonen ringer eller der bankes på døren. Tag et kig og find ud af, hvad der er relevant for dig på din arbejdsplads. 


FlexiBlink LIFE serien 

Produkterne i denne kategori kommer alle fra Vestfold Audios FlexiBlink LIFE-serie indenfor alarm og varsling for hørehæmmede og døve. Dvs. alle produkterne vil fungere sammen og kan kombineres på kryds og på tværs af hinanden. Fælles for dem alle er, at de vil medvirke til, at du kan føle dig tryg og sikker på din arbejdsplads.

Sikkerhed på arbejdspladsen

De fleste arbejdspladser har allerede forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der vil signalere, hvis der f.eks. er opstået brand eller anden nødsituation, hvor du skal tage aktion. Men langt de fleste sikkerhedsforanstaltninger er baseret på varsling med lyd. Som svær hørehæmmet eller døv vil dette ikke være tilstrækkeligt, og du har brug for en anden varslingsform end lyd.
FlexiBlink LIFE-serien byder på produkter, der tager udgangspunkt i de allerede eksisterende alarmeringsenheder på arbejdspladsen, dvs. det ikke er nødvendigt at installere et helt nyt alarmeringssystem.

Med de akustiske og/eller galvaniske sendere i FlexiBlink LIFE-serien, bliver lyden fra f.eks. den eksisterende brandalarm opfanget, og der sendes trådløst signal videre til den eller de modtagere, du har valgt at gøre brug af.
Bliv trygt informeret i tilfælde af brandalarm, alarm fra komfur/ovn, gasalarm, tyverialarm, vandlækage, sygesignal, epilepsi-alarm m.m. 

Daglige lyde på arbejdspladsen 

Det er ikke kun sikkerheden på arbejdspladsen, der skal tages hensyn til, hvis man lider af høretab. En masse daglige hændelser på arbejdspladsen tager udgangspunkt i lyde, f.eks. når telefonen ringer eller det banker på kontordøren.
FlexiBlink LIFE-serien har tænkt på det hele og udviklet produkter, der kan gøre den pågældende person opmærksom på disse hændelser. F.eks. med en telefonsender (mobil eller fastnet) og FlexiKnapp senderen (ringklokke) vil der blive sendt trådløst signal til din(e) udvalgte modtagere. 

Forskellige modtagere – forskellige varslingsmåder 

Vil du helst alarmeres med kraftig høj lyd, blinkende lys, symboler eller vibration? Eller hvad med en kombination af dem alle? Varslingsserien byder på mange forskellige modtagerenheder, som informerer dig på forskellig vis. Find den eller de modtagere, som du føler dig allermest tryg ved, og hold dig opdateret på de forskellige hændelser.
F.eks. kan brandsenderen sættes op med en strobelys-modtager, der vil blinke med meget kraftigt lys ud i rummet. Eller hvad med en lommevibrator, der vibrerer, når din arbejdstelefon ringer? Arbejder du ved en computer? Måske du ved siden af din skærm kan have Iris stående, som vil informere dig med display, lys, lyd og tale, hvis der f.eks. ringes på din kontordør via FlexiKnappen?
Mulighederne er mange, og du kan linke lige så mange modtagere og sendere sammen i samme opsætning, som du føler dig mest komfortabel med.