Lovkrav om teleslynge !

Der er både lovmæssige og forretningsmæssige grunde til at installere teleslynger. Bygningsreglementet dikterer:  

“I forsamlingslokaler, herunder rum, der er indrettet til fællesaktiviteter såsom koncerter, foredrag og anden underholdning, skal der være fast installation af teleslyngeanlæg eller lignende installationer på minimum samme niveau som teleslyngeanlæg.

Stk. 2. De nævnte forsamlingslokaler omfatter forsamlingshuse, kirker, biografer, biblioteker, aulaer og koncertsale samt mødelokaler, der er offentligt tilgængelige for publikum.”  Kilde: BR18 §218

Høreforeningen estimerer, at op mod 800.000 danskere har et høretab og at ca. 300.000 anvender høreapparat. De fleste høreapparatsbrugere er +60 år er flittige brugere af kulturelle tilbud, lægehuse, klinikker, apoteker og butikker. Derfor er der både sociale, økonomiske og lovmæssige incitamenter for at indtænke teleslynger i nybyggeri eller som efterinstalation.

Ampetronic Teleslyngeanlæg

Tonax er dansk distributør af Ampetronic teleslynger. Vi sælger teleslynger og support til  AV-centre og El-installatører i hele Danmark.

Ampetronic er verdensførende inden for design og fremstilling af teleslyngesystemer. Ampetronics avancerede værktøj “Loopworks” sikrer korrekt design dimensionering af teleslyngesystemet.

Alt for mange teleslyngeanlæg fejler på grund af ringe kvalitet, forkert dimensionering samt manglende grundlæggende viden og træning. Vi uddanner og supporterer vores mange erhvervskunder for at sikre den korrekte løsning hver gang. Kontakt os på info@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29 for at høre mere. Eller benyt kontaktformularen nederst på siden.

Kursus i Loopworks

Tonax afholder løbende kurser i Ampetronic Teleslynger og teleslyngedesigns i Jylland og på Sjælland. Loopwork er et helt unikt program som kan benyttes til at simulere alt fra en almindelig perimetrisk teleslynge, til den mest avancerede Low Spill teleslynge med maximal dækning og minimal overhøring. Efter kurset kan man selv anvende programmet i sin tilbudsgivning samt udarbejde målerapporter.

Loopwork er et simuleringsprogram, der forudsiger virkningsgraden af et teleslyngeanlæg. Simuleringen er altid vist ud fra den lovpligtige standard IEC60118-4. Loopwork bruges til at kontrollere et teleslyngeanlæg og kan udfærdige en målerapport efter standarden IEC60118-4.

Vi afholder teleslyngekurser flere gange årligt. Hold øje med vores nyheder og events her på hjemmesiden eller følg os på LinkedIN for at blive informeret om nye kursusdatoer.
Du kan også kontakte René Knudsen på tlf.: 29392575 eller rene@tonax.dk.
Kurserne er gratis og der tilbydes sandwichs, vand og kaffe.

Teleslyngeanlæg til licitationer og byggeri

Teleslyngeanlæg er i Danmark en lovpligtig installation i alle offentlige forsamlingslokaler (jf. Bygningsreglementet BR18 §218). Derfor er teleslyngeanlæg en del af kravspecifikationen ved meget nybyggeri og renovering af eksisterende bygninger.

Tonax yder rådgivning til bygherrer, arkitekter og ingeniører for at styrke kvalitetssikringen, herunder kravene til dimensionering, ydeevne, indregulering, certificering mv.

Ved at vælge Ampetronic teleslsyngeanlæg og udarbejde tilbud i Ampetronic “loopwork” programmet er integratorer og installatører sikre på at leve op til licitations kravspecifikation. Har du brug for råd og vejledning, så kontakt os på tlf. 29 39 25 75 eller rene@tonax.dk. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt vores dygtige teleslyngeeksperter

Vores to teleslyngeeksperter står klar til at servicere profesionelle kunder med produktsalg, licitationerskrav, loopwork designs, support mv.

René Knudsen har repræsenteret Ampetronic i Danmark de sidste +35 år, og har hele sin karriere arbejdet med lyd- og teleslyngeanlæg. René er en af landets mest erfarne teleslyngeeksperter.

René kan kontaktes på tlf. 29 39 25 75 eller rene@tonax.dk

Lars Daugaard har årevis af erfaring med høreteknik og teleslynganlæg. Lars er superbruger i Ampetronic Loopwork og servicerer vores erhvervskunder i forbindelse med teleslyngedesigns til byggeri og licitationer.

Lars kan kontaktes på tlf. 31 75 23 92 eller lars@tonax.dk

 

Tour Guide og Trådløse Teleslynger

Tonax er distributør af Listen Technologies i Danmark. Listen Technologies er producent af intercom produkter og tourguide-systemer af allerbedste kvalitet og til en meget rimelig pris.

Produkterne findes både som en-vejs- og to-vejs kommunikation (push to talk). Listen Technologies’  produkter anvendes med stor succes af virksomheder, fabrikker, høreforeninger mv.

Intercom og tour guide systemerne kan både bruges af almindeligt hørende med høretelefon og af høreapparatsbrugere med halsteleslynge.

Lær mere om systemerne ListenTALK, ListenIR og ListenEVERYWHERE eller læs mere om Listen Technologies på deres hjemmeside. Vi forhandler hele deres sortiment. Ser du et produkt af interesse? Så kontakt os for tilbud: info@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden.

 

ListenTALK trådløst kommunikationssystem fra Listen Technologies

Ampetronic Referencer

Ampetronic teleslyngeanlæg anvendes af alle seriøse integratorer og installatører, fordi teleslyngeanlæggene er kendt for den høje kvalitet, der lever op til samtlige gældende standarder på markedet. Ampetronic teleslynger er installeret i byggerier som:

Folketingssalen i Christiansborg, Landstingssalen i Christiansborg, Musikhuset Århus, Opereahuset i København, Generationernes hus Århus, DOK1 i Århus, Moesgaard Museum, Aarhus Universitet, KUA – Københavns Universitet, Maltfabrikken i Ebeltoft, Helligåndskirken Hasle, Molslinjen (Bornholmerfærgen), Odsherred Teater, Scandic Falkoner, Det Nye Limfjordsteater, Kalvebod Brygge, Esbjerg Friplejehjem, Gallerierne i Hillerød (Biograf), Nordiskfilm, Steno Diabetes Center København, Horsens statsfængsel, Grundfos Eventhal, TDC, Friplejehjem Nørager, Ballerup kirke, Randers Arena, Nykøbing Falster revyen, Egedal Rådhus og mange, mange flere…

 

 

Send en besked til os

Har du spørgsmål? Brug for råd og vejledning? Ønsker du et tilbud? Så kontakt os via denne kontaktformular, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os