Tilbehør til høreteknik

Denne kategori byder på forskelligt tilbehør til høretekniske hjælpemidler. Med diverse tilbehør kan du udvide funktionen på et produkt og dermed få meget mere glæde af dit nye hjælpemiddel, hvad end det drejer sig om pudevibrator til dit vækkeur, forskellige oplademuligheder eller udvidelse af dit varslingssystem i hjemmet. Tag et kig rundt i kategorien og se, om du skal opgradere dit hjælpemiddel med yderligere funktioner! 


Find passende høreteknik

Har du fundet det passende høreteknisk udstyr til dig og dit hjem? Ellers inviterer vi dig til at tage et kig rundt i vores mange kategorier og find det udstyr, der kan hjælpe dig bedst i hverdagen. Hvad end det drejer sig om hjælp til at føre samtaler, til at høre fjernsynet bedre, til at telefonere eller til at blive varslet om de forskellige hændelser i dit eget hjem, som ellers kan være svært at høre. Som hørehæmmet behøver du ikke at være begrænset i din dagligdag – der er meget hjælp at hente!

Tag et kig rundt i de mange muligheder og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.
Vækkeure | Streamere til høreapparater | Høj lyd til TV | Telefoni med høj lyd | På rejse med høretab | Tinnitus | Mikrofon til samtale | Alarm og varsling

Tilbehør til høretekniske produkter

Til de forskellige produkter og løsninger kan der være ekstra tilbehør, der udvider og opgraderer funktionen af hjælpemidlet, så du får endnu mere ud af dit nye hjælpemiddel. Alt dette har vi samlet her i kategorien. Tilbehøret kan have meget forskellig karakter, alt efter hvilket hjælpemiddel, det drejer sig om. Det kan være tilbehør, der holder hjælpemidlet kørende med ekstra batteri eller opladningsfunktion. Det kan være tilbehør, der udvider funktionen, f.eks. pudevibrator eller sengebundsvibrator. En pudeslynge til din teleslyngeforstærker eller Phonic Ear Puzzle tilbehør til dit private varslingssystem. Det meste tilbehør er produktspecifikt og passer til netop et bestemt produkt eller brand.