FlexiBlink LIFE-serien - Sensio Vestfold

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her bliver du præsenteret for FlexiBlink LIFE-serien fra Sensio Vestfold.


FlexiBlink LIFE varslingssystem – ikke kun til mennesker med nedsat hørelse

FlexiBlink LIFE-serien fra Vestfold Audio er fleksibel, enkel at montere og anvende. Enhederne har en god rækkevidde og kan endvidere udvides til også at dække større bygninger såsom skoler, institutioner, plejefaciliteter m.m. Serien kan endvidere benyttes som nabovarsling. Via FlexiApp vil varslingerne kunne sendes til din iPhone og Android mobil. Serien byder endvidere på flere enheder, der er særlig egnet til plejefaciliteter for demente, hvor det er essentielt at vide besked, når en beboer forlader sin seng, område eller ikke vender tilbage igen efter et vist tidsrum.
Læs mere om FlexiBlink LIFE på Vestfold Audios hjemmeside her. 

Hvad er et varslingssystem?

Varslingsserier er egnet til mennesker med høretab, døve samt ældre, som har brug for en anden varslingsform end alm. lyd til sit hjem. Serierne fungerer således, at der installeres forskellige sendere og modtagere i dit hjem – lige så mange, som du føler dig mest tryg ved – både for din sikkerhed samt hverdag. De forskellige sendere registrerer f.eks., hvis det ringer på døren, babyen græder, telefonen ringer, røgalarmen hyler eller andre hændelser, og sender dermed et trådløst signal til de installerede modtagere. Der findes flere forskellige typer af modtagere, der varsler på forskellig vis, f.eks. i form af ekstra høj lyd, blinkende lys, vibration m.m. Du bestemmer selv, hvilke(n) varslingsform(er), der fungerer bedst for dig. Systemet kan sættes op til at passe til netop dit behov i hjemmet.