Frontpaneler

Her præsenteres du for frontpanelerne i Artnovions Cinema-serie, der er en yderst fleksibel akustikserie, som kan tilpasses mange forskellige rum og miljøer. Det særlige ved cinema-serien er, at den består af forskellige frontpaneler og rammer, der kan kombineres på kryds og på tværs. Med disse hybride akustikpaneler kan du tilpasse og designe dit eget rum alt efter ønsket funktion og stil.


Den optimale lyd i din hjemmebiograf

Har du en hjemmebiograf, dedikeret tv-stue eller andet hi-fi-rum? Så kender du sikkert allerede vigtigheden af at få styr på akustikken i det pågældende rum. Uden den rette – eller med en forkert – akustikløsning, vil lydoplevelsen af selv det bedste hi-hi-udstyr anstrengende. Dette skyldes at lyd bevæger sig rundt i bølger i et rum, hvor de reflekteres på rummets forskellige flader såsom vægge, gulve, vinduer m.m. Dette kan give en enorm lang efterklangstid i rummet, hvilket opfattes som støj og være generende for det menneskelige øre. Her kommer en god akustikløsning til hjælp, der understøtter og løfter den gode lyd og arbejder sammen med dit hi-fi-udstyr.

Teknikkerne består af en kombination af absorption af lydbølgerne, så de ikke længere kastes rundt i rummet, samt diffusion af lydbølgerne, så de bliver opbrudt og reflekteret ud i rummet i en masse forskellige retninger, hvilket vil give et langt mere harmonisk lydfelt. Absorption af lydbølgerne kan endvidere målrettes til forskellige lydfrekvenser, så du både får behandlet de høje frekvenser, samt den lave bas.

Den rette sammensætning

Den optimale akustikbehandling består ikke blot af én teknik, men nærmere en kombination af flere forskellige teknikker. Ved en lydmåling af dit rum, vil behovet for de forskellige teknikker kunne identificeres og du kan få sammensat en komplet akustikløsning til netop dit rum og behov. Vi hjælper dig naturligvis med hele processen, så du ender ud med en løsning, der passer til netop dig og dit behov!

Cinema Serien – en fleksibel hybridløsning

Artnovion har udviklet Cinema Serien til netop at kunne rumme alle disse forskellige funktioner i ét og samme design. Serien byder nemlig på forskellige rammer: absorbent, diffusor og bass trap, så du kan sammensætte en akustikvæg med de forskellige funktioner, der er behov for. Serien byder yderligere på en højtalerramme, der problemløst integrerer eventuelle højtalere i designet. Det hele dækkes af med frontpaneler i dit favoritdesign, så væggen får et ensartet, sofistikeret look. Vælg mellem flere forskellige designs i et væld af forskellige farver og materialer.

Frontpaneler i mange designs

Frontpaneler tilbydes i fire forskellige designs, som igen tilbydes i mange forskellige farver og finish. Frontpanelerne Helen og Valley er begge stofpaneler i klassisk designs, som tilbydes enten i ruskind eller vævet stof.
Frontpanelerne Siena og Komodo er fremstillet af kvalitetstræ, som tilbydes i en lakeret version eller med en naturlig træfinish.
Find det design, der passer perfekt ind i din indretning og farvetema!

De passende rammer finder du her!