Tolkning

Vi tilbyder produkter indenfor helt særlige nicheområder, der alle har det tilfælles, at de fremmer kommunikation mellem mennesker og gør kommunikationen så engagerende som muligt. Se her vores produkter til professionel simultantolkning.


Gennem vores samarbejde med amerikanske Williams AV har vi den absolut unikke mulighed for at tilbyde professionelle produkter indenfor helt små nichebrancher. Vi forhandler hele Williams AVs sortiment. Se meget mere hos Williams AV. 

Professionelt tolkeudstyr 

Vi byder på forskellige produkter indenfor simultantolkning, der løfter enhver tolkeopgave. Hvad end det drejer sig om tolkning af et enkelt sprog eller helt op til 14 sprog, har vi det passende udstyr. Vi har mobilt udstyr, der er nemt at transportere og mere faste opsætninger. Se produktserierne Digi-Wave og Interpreter Control Console og find den løsning, der passer bedst til din tolkeopgave.

Lytterne modtager tolkningen via dedikerede modtagere, som enten kan bruges med forskellige høretelefoner eller halsslynge. Via halsslynge kan hørehæmmede lyttere få lyden bragt direkte ind i deres høreapparater/cochlear implantat.
Vi har gjort det så nemt for dig som muligt, og derfor samlet det passende udstyr samt tilbehør i komplette totalløsninger, så du blot skal finde den pakkeløsning, der passer bedst til dit behov.