Akustikbilleder med personligt print

Finder du ikke et passende absorberende akustikpanel i vores sortiment? Eller ønsker du et helt unikt og personligt print på væggen? Så kan du her få fremstillet dit unikke panel med dit eget foto. Med disse akustikbilleder skal du aldrig vælge imellem en billedramme eller en akustikløsning – her får du begge dele kombineret i én og samme løsning! Se nedenfor de forskellige muligheder og find den passende løsning til dit lokale og indretning.


Akustikbillede med personligt print

Her i kategorien overlader vi designmulighederne til dig, så du kan få et akustikbillede med lige netop det look og stil, du søger. Med dit eget foto printet på panelet bliver det ikke mere unikt og personligt. Du skal blot beslutte dig for, hvor stort dit akustikbillede skal være! Skal det evt. være fordelt over flere paneler (Triptych)? Skal dit panel have en omsluttende ramme? Tag et kig rundt på de forskellige muligheder og kontakt os for dit personlige designønske.

Bæredygtig akustikløsning

Artnovion er et ansvarligt produktionsfirma, der tænker bæredygtighed med ind i alle aspekter af deres fremstillingsprocesser. Dette gør os blot endnu mere stolte af at være dansk distributør af Artnovions produkter, så vi kan tilbyde kvalitetsprodukter på en ansvarlig måde.
Akustikpanelerne i denne kategori har en absorberende kerne, der er fremstillet af genbrugsplast. Fra at være miljøskadeligt plast, der flyder rundt i verdenshavene, til at indgå i et kvalitetsprodukt med stor akustisk nytte er innovation på et højere plan! Du kan derfor have god samvittighed, når du har et Artnovion produkt hængende på din væg!

Effektiv akustikbehandling

Det hele drejer sig naturligt ikke kun om stil og design. Akustikbillederne i denne kategori er alle yderst effektive til at behandle lydbølgerne i et rum. De består nemlig af en absorberende kerne, der fjerner ekko og efterklang, og giver en langt mere behagelig atmosfære i rummet. Den absorberende kerne er betrukket med et akustisk stof, hvorpå du får trykt dit billede.

Special størrelse? No problem!

Med Mirage akustikbillede kan du få fremstillet et panel efter dine ønskede mål, så det passer til lige netop din væg! Du kan vælge imellem standardmål eller selv vælge dimensionerne på dit panel. Den maksimale mulige højde er 3000 mm, men bredden er helt op til dig.
Panelet leveres usamlet for bedre transport. Du monterer selv stoffet med et let push-in-system. Dette er en nem og enkel installationsprocedure, som endvidere gør det muligt for dig senere hen at udskifte stoffet, hvis du ønsker et nyt look.