Oplæsning af undertekster

Har du svært ved at se eller læse underteksterne på fjernsynet? Så kan du her i kategorien finde hjælpemidler, der hjælper dig til en bedre tv-oplevelse. Med oplæsning af undertekster kan du problemfrit følge med i din yndlingsserie eller se en god film!


Få læst dine undertekster højt

Vi tilbyder hjælpemidler, der gør fjernsynsoplevelsen mere tilgængelig og fornøjelig for alle. Produkterne her i kategorien er specielt udviklet til personer, der oplever udfordringer med at læse eller se underteksterne på tv-skærmen. Alle bør have mulighed for at nyde deres yndlingsfilm, serier og tv-programmer uden begrænsninger, og med lidt support i form af hjælpemidler er dette absolut muligt!

Egnet til alle med nedsat syn, læsevanskeligheder, børn og ældre

Hjælp til oplæsning er ikke kun tilpasset til personer med nedsat syn, men også til dem, der har læsevanskeligheder eller ældre, der har brug for en ekstra hjælpende hånd til at opnå den bedste tv-oplevelse. Med disse hjælpemidler kan du opleve, hvordan underteksterne bliver læst højt og tydeligt, hvilket skaber en mere engagerende og informativ måde at se fjernsyn på, uden at gå glip af vigtige detaljer og hændelser i programmet. Hjælpemidlerne er intuitive og brugervenlige, så både børn og ældre føler sig tryg ved at betjene udstyret uden at være afhængige af andres hjælp.

Mulighed for tilslutning af høretelefoner

Ser du TV sammen med andre, der bliver generet af oplæsningen? Så har du mulighed for at bruge oplæsningsudstyret sammen med høretelefoner. På denne måde er det kun dig, der kan høre oplæsningen, og alle kan uforstyrret nyde en god filmoplevelse sammen.

Også for personer med høretab

Lider du samtidig af nedsat hørelse? Så har du mulighed for at lytte til oplæsningen via en halsteleslynge eller en streamer. På denne måde får du sendt oplæsningen direkte ind i dit høreapparat eller CI og overvinder samtidig anden baggrundsstøj i rummet. Du kan selv justere lydstyrken og generer på denne måde heller ikke andre, der ser udsendelsen sammen med dig.

Genvind glæden ved at se fjernsyn og få en mere berigende fjernsynsoplevelse med det rette hjælpemiddel!