Wi-Fi systemer

Williams AV har udviklet en yderst professionel lydplatform, der transmitterer lyd via wi-fi. Systemet transmitterer tale, musik m.m. i bedste lydkvalitet og er særlig egnet som høreassistance for mennesker med høretab. Lytterne kan opfange lyden via deres smartphones (via WaveCAST-appen) eller med dedikerede wi-fi-modtagere. De forskellige transmittere kan indsættes både til små forsamlinger og til helt store events på 1500+ lyttere. Tag et kig rundt i kategorien – vi står naturligvis også klar med råd og vejledning!  


To systemer: IR+ og WaveCAST

Du vil kunne finde to forskellige serier her i kategorien: IR+ og WaveCAST
WaveCAST-produkterne er en ren wi-fi-baseret løsning, der transmitterer lyden via wi-fi. Du kan modtage lyden direkte via din smartphone eller en dedikeret WaveCAST-modtager

IR+ produkterne er et kombineret wi-fi og infrarødt system. Lyden kan transmitteres via infrarødt lys, som opfanges via dedikerede infrarøde modtagere. Du har yderligere muligheden for at tilslutte en access point, hvor lytterne kan modtage lyden via wi-fi. Lytterne kan dermed enten bruge deres smartphones som modtager eller en dedikeret wi-fi-modtager.
Se evt. også kategorien: infrarøde systemer

Brug din smartphone

Lyden kan modtages på to måder: enten med din smartphone/tablet (via en app) eller med en dedikeret modtager.

Williams AV har udviklet WaveCAST-app, så du kan forvandle din smartphone til en WaveCAST-modtager. Dette er yderst smart og praktisk, da alle stort set konstant bærer rundt på en smartphone alligevel. Appen kan downloades til en iOS eller Android mobil og kræver naturligvis, at du har tilgang til internet, når du bruger appen. Appen transformerer ikke kun din smartphone til en modtager, men samtidigt også til en fjernbetjening. Du kan via appen skifte kanal og justere lydstyrken for lyden. Brug dine yndlingshøretelefoner eller halsslynge sammen med mobilen og få lyden bragt direkte ind i ørerne!

Har du ikke en smartphone eller plads til at downloade appen? Så byder WaveCAST-serien naturligvis også på en dedikeret modtager, hvor appen allerede er installeret. Modtageren er yderst nem at bruge og den leveres inkl. en øretelefon. Serien byder på forskellige typer høretelefoner som tilbehør, hvis du ikke er fan af øretelefonen. Bruger du personligt høreteknisk udstyr? Så er der også mulighed for at tilslutte en halsslynge til modtageren, så du kan lytte via dit høreapparat/CI med t-spole.

Find det rette tilbehør

WaveCAST og IR+ serierne byder på forskelligt tilbehør, så du kan sammensætte og opgradere dit udstyr alt efter behov. Her finder du forskellige typer høretelefoner, opladestationer, rack-montering, silikone covers m.m. Alt Williams AV tilbehør er samlet i en kategori for sig selv – tag et kig her. Nederst på den pågældende produktside vil du yderligere kunne finde henvisninger til det mest gængse tilbehør.

Pakkeløsninger

Er du lidt usikker på, hvordan du skal sammensætte dit wi-fi-udstyr? Vi har hjulpet dig med at lave forskellige pakkeløsninger til de mest gængse situationer og antal lyttere. Der er tænkt på det hele, så du har en komplet løsning med alt det nødvendige tilbehør.