Høreteknik til jobbet

Vi tilbyder en lang række høretekniske hjælpemidler for hørehæmmede, som hjælper til at gøre hverdagen langt nemmere. Her finder du produkter til brug på arbejdspladsen.


Hør lydene på jobbet

Som hørehæmmet kan der være nogle udfordringer forbundet på en arbejdsplads, og ikke mindst at forblive i sit nuværende job, skulle et høretab komme snigende. Det kan være svært at føre gode telefonsamtaler, at deltage optimalt i møder og konferencer, at høre hvad kollegaerne siger og mange andre situationer.
Vi har derfor samlet nogle produktkategorier, der kan hjælpe hørehæmmede på jobbet og arbejdsmarkedet generelt. 

Møde og konference med høretab 

Til møde og konferencer består udfordringerne oftest i, at der er mange, der deltager i samtalen, lyden kommer forskellige steder fra, der kan være baggrundsstøj eller større afstand til den talende. Med vores høretekniske hjælpemidler rykker lyden helt tæt på og direkte ind i dine ører.
Vi tilbyder forskellige mikrofoner, såsom bordmikrofoner og nærmikrofoner, der opfanger samtalen og sender den trådløs videre til en dedikeret modtager. Nærmikrofonerne kan f.eks. bæres om halsen eller klipses på tøjet og er især praktisk til foredrag og konferencer, som typisk er kendetegnet af kun én hovedtaler. Bordmikrofonerne er, som navnet antyder, beregnet til at lægges på bordet, hvor den opfanger samtalen omkring bordet. De er specielt udviklet til at kunne opfange lyd fra forskellige retninger, så du ikke går glip af vigtige informationer.
Catchbox er en mikrofon i en klasse for sig. Catchbox er en mikrofon specielt egnet til, at deltagerne skal deltage aktivt i diskussionen, brainstorming m.m. Den kan nemlig kastes rundt mellem deltagerne og gøre deltagelse til en sjov og engagerende leg.  

Hjælp til telefoni 

Skal du føre telefonsamtaler på jobbet? Har du til tider svært ved at høre, hvad der bliver sagt i den anden ende? Så kan en telefonstreamer eller et godt headset hjælpe dig til at føle dig godt klædt på. En streamer transmitterer lyden fra din fastnettelefon eller mobil trådløst til dine høreapparater/cochlear implantat, så dit personlige høretekniske udstyr bliver forvandlet til høretelefoner. Sådan får du lyden ren og klar direkte ind i ørerne og har langt bedre chancer for at høre din samtalepartner. Enkelte streamere kan også bruges til din laptop eller computer, så du kan føre online telefonsamtaler eller lytte til et online møde eller webinar.
Vores headsets er af bedste kvalitet og alle naturligvis helt trådløse. De indeholder alle den nyeste teknologi til at forstærke lyden og sortere al unødvendig baggrundsstøj fra, så du kun modtager den klare, rene lyd i ørerne. Se de forskellige headsets af typerne over-ear eller in-ear – valget er dit! 

Bliv alarmeret om vigtige hændelser 

Vores kategori for varsling på jobbet sikrer, at du som hørehæmmet også bliver informeret om vigtige og daglige hændelser på jobbet. F.eks. hvis brandalarmen eller andre alarmer hyler pga. fare eller helt alm. lyde på jobbet, såsom hvis din telefon ringer eller det banker på døren. Produkterne kan alle kobles sammen og består af forskellige trådløse sendere og modtagere. Senderne er udviklet til at opfange og registrere forskellige lyde og modtagerne byder på forskellige måder at alarmere dig på. Dette kunne være ved kraftige lysblink, vibration eller ekstra høj lyd – eller en kombination af dem alle. Sådan kan du føle dig tryg og opdateret på arbejdspladsen på lige fod med dine kollegaer.