Halsslynger til mobiltelefon

Har du svært ved at høre din samtalepartner på mobilen? Har du et høreapparat eller cochlear implantat? Via en halsslynge kan du få lyden fra din mobiltelefon transmitteret direkte ind i dit personlige høretekniske apparat og høre din samtalepartner langt bedre! Se her de forskellige modeller.


Halsslynge til mobiltelefon 

Som hørehæmmet kan det være meget udfordrende og frustrerende at telefonere, når man ikke kan høre sin samtalepartner klart og tydeligt. Ved telefoni har du ikke andet ansigtsmimik eller kropssprog at gå efter og er 100% henvist til at kunne høre, hvad der bliver sagt. Er der dårlig lyd i telefonen eller støj i baggrunden kan telefoni for mennesker med høretab være noget af en udfordrende disciplin.

Har du et høreapparat eller cochlear implantat? Så har du mulighed for at få lyden fra din samtalepartner formidlet trådløst direkte ind i dit høretekniske apparat. Derved overvindes baggrundsstund og dårlige lydforhold, og du får den klare tale bragt ind i ørerne. Se vores udvalg af forskellige halsslynger, der bringer lyden fra din mobiltelefon trådløst ind i dit høreapparat eller CI.  

Forstærket lyd af mobilopkald

En halsslynge forbindes til din mobiltelefon via Bluetooth og sender lyden i en forstærket version til dit høretekniske apparat. Således får du ikke blot lyden sendt direkte ind i ørerne, men samtidigt i en højere decibel. 100% trådløst! Du kan justere lydniveauet direkte på halsslyngen, så det passer til netop din hørelse.

En halsslynge bæres, som navnet også indikerer, rundt om halsen. Du har dermed hænderne frie og er ikke på nogen måde generet af halsslyngen. Halsslyngerne kommer typisk i et diskret design og sørger for, at du har betjeningsenheden næsten lige ved hånden.

Mere end blot til telefoni

De fleste af halsslyngerne kan mere end blot bruges ved mobilopkald. Du kan modtage alt lyd fra din mobiltelefon eller tablet via halsslyngen, således du også kan lytte til musik, foretage videoopkald, kigge YouTube videoer eller streame en serie – og få lyden bragt lige ind i øresneglen!

Nogle af halsslyngerne kan kobles op til fjernsyn – enten direkte eller via en tv-sender. Har du andre lydkilder med Bluetooth? Så tilbyder de fleste halsslynger ligeledes mulighed for kobling med disse lydkilder.

Quattro 4.0 LD Halsslynge kommer yderligere med en aftagelig mikrofon. Mikrofonen hjælper dig til at høre nærsamtaler f.eks. hos lægen, ved kassen i supermarkedet eller andre samtalesituationer, hvor mikrofonen opfanger lyden og sender denne videre til dit høreapparat eller CI. Da mikrofonen er aftagelig, kan den yderligere bruges til samtaler med afstand eller ved sociale sammenkomster eller møder, hvor mikrofonen kan lægges centralt på bordet.

Søger du en helt simpel halsslynge uden nogen dikkedarer? Måske til brug af en person, der ikke er glad for teknisk udstyr og knapper? Så er Soolai Halsslynge det rigtige valg! En simpel halsslynge, der tilsluttes mobilen og streamer samtalen ind i høreapparatet eller cochlear implantatet.

Har du brug for hjælp til valg af halsslynge eller har du produktspørgsmål? Så kontakt os og vi hjælper dig med dit valg af høreteknisk hjælpemiddel.