Lyd fra computer og telefoni

Her finder du et udvalg af kvalitetsprodukter indenfor trådløs streaming af lyd fra computer og telefoni. Produkterne er særlig egnet for mennesker med høretab samt brugere af høreapparater/CI. Hjælpemidlerne sørger for, at du får den rene, klare lyd direkte ind i ørerne, så du ikke går glip af vigtige informationer og kan føre telefonsamtaler på lige fod med dine kollegaer.  


Kvalitets-headsets 

Har du bare generelt svært ved at høre eller lider du af decideret høretab? Uanset hvad, er et headset af god kvalitet alfa omega på kontorarbejdspladsen. Vi byder på et udvalg af forskellige headsets, som gør telefoni m.m. meget lettere. Med et kvalitetsheadset får du lyden streamet direkte ind ørerne og øger dine chancer for at få hele samtalen med. Alle vores headsets er trådløse og har integreret støjreduktion, så du kun får den nødvendige, klare lyd leveret. 

Tydelige og klare telefonsamtaler 

Er du bruger af høreapparat eller cochlear implantat? Så byder kategorien her på en række af muligheder for at streame lyd direkte til dit personlige høretekniske hjælpemiddel. Dit høreapparat/CI bliver derved forvandlet til høretelefoner for din telefon. Lyden bliver ikke kun streamet, men samtidigt også forstærket, og du kan langt bedre høre din samtalepartner klart og tydeligt. Streamingen er naturligvis trådløs, så du fortsat har fri bevægelighed. 

Streaming fra computer og andre lydkilder 

De fleste streamere kan bruges til en lang række forskellige lydkilder, de kobles nemlig oftes sammen med lydkilden via Bluetooth. Til enkelte produkter skal lydkilden tilkobles via et lydkabel. Du kan derfor streame lyd fra din computer, mobiltelefon, mp3-afspiller og meget mere. Deltag i online møder og webinarer og få lyden ufortrødent direkte ind i ørerne! 

Diverse tilbehør til telefoni

Kategorien byder endvidere på lidt tilbehør, der gør telefoni på arbejdspladsen, eller derhjemme, lidt lettere. F.eks. byder vi på netværksadaptere til din computer/laptop, som via Bluetooth forbinder lydkilden med dit headset eller høretelefoner. 
Til din fastnettelefon byder vi på en rørløfter, så blot med et enkelt tryk på dit headset, vil røret blive automatisk løftet og du kan tale via headsettet i stedet for. Simpelt, enkelt og yderst praktisk!  
Taler du både i fastnettelefon og har opkald via PC’en i løbet af din arbejdsdag? Så er en omstiller yderst praktisk, så du kan bruge det samme headset og blot med et enkelt klik på omstilleren, kan du skifte mellem PC og telefon.