Professionel lydrådgivning

Rådgivning og kurser for professionelle lydforhandlere

Tonax er dansk distributør af akustikmaterialer fra Artnovion, teleslyngeanlæg fra Ampetronic samt Intercom produkter fra Williams AV.

Vi bestræber os altid på at supportere vores netværk at PRO Audio forhandlere bedst muligt gennem faglig sparring, kurser i brug af beregningsværktøjer, rettidig formidling om nye produkter mm.

Sammen med vores store netværket af PRO Audio forhandlere, elsinstalkatører mfl. sikrer vi, at de telslyngeprodukter, intercom produkter og akustikprodukter, der anvendes i byggerier og renoveringer, er af allerhøjeste kvalitet.

Forhandlere, der ønsker mere viden og samarbejde med Tonax, kan kontakte os på info@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden.

Akustikrådgivning

Akustikregulering kræver viden om hørelse og lyd
Det er helt afgørende for akustikreguleringen, at akustikmaterialer placeres og dimensioneres korrekt! Vi ser desværre mange lokaler, der er forkert lydregulerede. Resultatet er, at kunden bruger penge på akustikregulering, som ikke har den ønskede effekt. Vi ser også eksempler på lokaler, der overreguleres, hvorefter rummet bliver for lyddødt, og man skal anstrenge stemmen for at blive hørt. Lyd skal ikke fjernes – den skal reguleres! 

Få professionel hjælp fra akustikfirma til akustikrådgivningen
Vi har specialiseret os i viden om hørelse, lydens bevægelse, støjdæmpning samt akustikmaterialernes karakteristika og effekt. Vi foretager akustikmålinger og tager altid hensyn til rummenes anvendelse, inden vi foreslår den optimale lydregulering. Du er meget velkommen til at kontakte os på akustik@tonax.dk eller tlf. 86 89 80 29 for en snak om udfordringer og løsninger på akustikproblemer. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden.

Rådgivning om valg af høretekniske hjælpemidler

Få professionel rådgivning af vores erfarne høretekniske konsulenter. Vi har 9 dygtige høretekniske konsulenter, der rådgiver fagpersoner såvel som privatpersoner i alt inden for høretekniske hjælpemidler.

Vi hjælper dig med dine spørgsmål: 

  • Passer produktet i webshoppen til mine høreapparater?
  • Kan jeg få hjælp til at forbinde/installere høretekniske hjælpemidler?
  • Kan jeg få de høretekniske hjælpemidler bevilget af min kommune?

Hvis høreteknikken bevilges af din kommune, skal du omkring dit kommunikationscenter, inden vi kan komme ud og hjælpe med installation og instruktion.  Er du i tvivl, så ring og spørg os! Vi ser frem til at servicere dig bedst muligt. Du kan kontakte os på info@tonax.dk; tlf. 86 89 80 29 eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Send en besked til os

Har du spørgsmål? Brug for råd og vejledning? Ønsker du et tilbud? Så kontakt os via denne kontaktformular, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os