Rammer

Her præsenteres du for rammerne i Artnovions Cinema-serie, der er en yderst fleksibel akustikserie, som kan tilpasses mange forskellige rum og miljøer. Det særlige ved cinema-serien er, at den består af forskellige frontpaneler og rammer, der kan kombineres på kryds og på tværs. Med disse hybride akustikpaneler kan du tilpasse og designe dit eget rum alt efter ønsket funktion og stil. 


Hybrid akustikløsning

Den rette akustikbehandling i en hjemmebiograf, hi-fi-rum eller andet rum til musikalske anvendelser, består ikke blot af én teknik, men af flere forskellige teknikker sammensat i det rette forhold. Den rigtige sammensætning kan variere fra rum til rum alt efter hvilke forhold, der gør sig gældende i rummet. Derfor er akustikløsninger ikke en ”one-fit-all”-løsning, men skal skræddersyes til det pågældende rum.

Derfor udviklede Artnovion deres Cinema Serie, en hybrid akustikløsning, der gør det muligt at sammensætte forskellige tekniske komponenter alt efter behov. Sådan kan du få sammensat en helt unik akustikløsning til netop dit rum, der løfter akustikforholdene på bedste vis.

Du finder alle produkterne fra Artnovions Cinema Serie her i kategorien!

Akustik rådgivning

Synes du akustikkens forunderlige verden kan være lidt svær at blive klog på? Så er dette helt forståeligt! Derfor står vores akustikeksperter klar til at hjælpe, så du ender ud med den helt rigtige løsning. Vi foretager professioneller akustikmålinger, som klarlægger problematikken i det pågældende rum, og hjælper med at finde de passende produkter, der ikke blot løser akustikproblemerne, men løfter lyden til de optimale forhold! Sidst, men ikke mindst, hjælper vi med montering af panelerne.
Du bliver hjulpet hele vejen igennem processen, så du føler dig tryg og tilpas med den endelige produktløsning!   

Rammer med forskellige funktioner

Cinema Serien byder på fire forskellige rammer med hver sin funktion, så du kan sammensætte lige præcis den akustikbehandling, der er behov for i din hjemmebiograf eller hi-fi-rum. Sammensæt en komplet akustikløsning, der både absorberer lydbølgerne, giver den rette diffusion af lydbølgerne, samt behandler bassen i dit rum. Med de forskellige komponenter opnår du den helt optimale balance og akustik i dit rum. Serien tilbyder yderligere en ramme, der gør det muligt, at integrere væghøjtalere i akustikvæggen helt uden problemer.
Bass Trap: Mindsker effekten af stående bølger ved at reducere lavfrekvente tilstande i rummet (bassen)
Diffuser: Fordeler energien over et stort område, og skaber mere homogene lydfelter
Absorber: Fjerner energi fra indkommende lydbølger, hvilket reducerer refleksioner og den samlede efterklangstid
Speaker: Bruges til problemfrit at integrere væghøjttalere i akustikvæggen

Vælg det passende design

Når du har styr på, hvilke rammer, der skal bruges i din personlige akustikopsætning, er det tid til at vælge et passende design. Dette gøres ved at vælge hvilket frontpanel, der skal pryde din væg. Frontpanelerne monteres på de forskellige rammer og forvandler den samlede akustikopsætning til et flot, ensartet indretningselement. Frontpanelerne tilbydes i fire unikke og tidløse designs, som igen tilbydes i mange forskellige farver og finish.
Se frontpanelerne fra Cinema Serien her.