ListenTALK tolkeenheder

Her i kategorien bliver du præsenteret for forskellige transmittere og modtagere beregnet til professionelt, trådløst simultantolkning. De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvor mange tolke og lyttere systemet skal kunne servicere.


Trådløse enheder til simultantolkning

Her i kategorien finder du forskellige trådløse enheder, der kan kombineres til et yderst professionelt tolkesystem. Enhederne er helt fri for kabler og bærbare. Der kan indgå lige så mange enheder i din opsætning, som du ønsker.

Sammensæt dit tolkesystem

Ønsker du et komplet trådløst tolkesystem, kan du sammensætte systemet alene med disse enheder. Med transceiveren kan du yde professionel simultantolkning, hvor du samtidigt lytter til kildesproget eller tolket gengivelse på et andet sprog og selv tolker på dit ekspertsprog.

Med modtagerne kan deltagerne nemt og enkelt lytte til oversættelsen. De skal blot kobles til den gruppe, der sender tolkningen på deres sprog. Enhederne er 100% bærbare og kan bekvemt bæres rundt om halsen, så deltagerne har fri bevægelig samt har hænderne fri. Der kan lyttes til tolkningen med høretelefoner eller halsslynge for mennesker med høreapparat/CI.

Glem ikke tilbehøret

Når du har fået sammensat dit tolkeudstyr, er det tid til at kigge på passende tilbehør. Der findes en masse forskelligt tilbehør til ListenTALK-enhederne, der letter brugen – især hvis du har mange enheder at holde styr på. Find opladningsstationer til flere enheder, opbevarings- og transportkufferter, covers, halsrem, høretelefoner, headsets, mikrofoner og meget mere.